Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Таксита обирджии
Автор: emo99   
Дата:   25-10-08 14:00

Здравейте .Снощи се наложи да ползвам такси от НДК до една автогара.Отвън ,а и отвътре таксито си беше съвсем обикновенно.Шофьорът имаше вид на мутра от 90-те години.По едно време поглеждам аз апарата и виждам доста сериозна цифра.Мутрата ми каза,че возел на 2.90 лв. за километър.Егати тарифата.Щях да сляза,но нямаше да успея за автобуса.За мое учудване не се ядосах(да съм попитал в началото на каква цена вози.Обаче не съм сигурен дали той е трябвало да ме предупреди още в началото за тази висока цена.Май има нарушаване на потребителски права.Ще проверя.).Престоят на светофарите също се плащал ?!И за 7 километра платих 26 лева.Фирмата е "Спокойствие и комфорт"ЕООД.Препоръка към форумците: Когато искате да ползвате такси питайте на каква цена вози,за да няма изненада.[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Таксита обирджии
Автор: dau   
Дата:   25-10-08 14:01

какви права... да си чел отвън какво пише...

да е пишело 50 стотинки пък да ти върти на 3лв тогава да се оплакваш...

Автор: angie_   
Дата:   25-10-08 14:03

[smilie10] Ми те са някакви измамници тези, имитират ОК, а те са СК, повечето хора се бъркат и се качват.
Не ми се е случвало лично на мен, но познати са се оплаквали.
Мда, не се качвайте при тях. [smilie23]

Автор: djogata   
Дата:   25-10-08 14:04

Вози скъпо, но ако си бил приел цената спокойно, е щял да ти осигури "спокойствие и комфорт" [smilie5] [smilie5]

Какво им се чудиш на тези бакшиши [smilie7]

Автор: hose   
Дата:   25-10-08 14:10

за съжаление са напълно легитимни - оказва се че имат право да возят на каквато тарифа си поискат
и аз съм попадал - за един светофар разстояние ми взе 3 лв - аз го накарах да спре

трябва да се гледа...

аз лично ужасно мразя като трябва да ползвам услугите на такситата...

в китната ни родина не знаеш кога откъде ще ти го...

Дата:   25-10-08 14:13

djogata-въобще не съм се ядосал.
dau-не се оплаквам,а Ви предупреждавам.

Re:
Дата:   25-10-08 14:16

ами аз никога не се качвам в такси преди да погледна тарифите... и на предното и на страничното стъкло...

който няма мозък да се качва на всичко...

вечерно време на фарове ми се е случвало да чакам по 20-30 мин за такси като не мога да разпозная в тъмното дали колата е на някоя от големите фирми...

Автор: hash   
Дата:   25-10-08 14:17

Абе това е свободна пазарна икономика. Всеки може да си определя цената. Има правила само престоя на светофар какъв процент да е от километъра. Те си спазват правилата и си изписват цената. Това е все едно да седнеш в заведение и да си поръчаш пиене без да знаеш колко струва и после да се ядосваш, че е скъпо.

Единствено ме дразни имитирането на ОК Супертранс. Но май ОК трябва да ги дразни повече. Сигурен съм, че ако това беше в някоя бяла държава щяха да се съдят.

А пък мен вчера ме вози един таксиджия рокер с шевролет 180 коня със саундтрак ACDC [beer] На нормална цена [smile]

Автор: navy   
Дата:   25-10-08 14:17

за 20-30 мин. ще стигнеш пеша до много места [smilie3]

Дата:   25-10-08 14:35

....hash-заведенията имат категории.В зависимост от категорията се определя и цената.Същото е и с хотелите-2,3,5 или повече звезди.А таксито си беше съвсем обикновенно и не се различава от другите.Така,че сравненето ти е неуместно.

Re:
Дата:   25-10-08 14:39

НЕФчо ех да да бях във Варна [smilie24]

Дата:   25-10-08 14:39

Ако някои хора си сумират разходите за таксита ще видят, че ще са на далавера, ако си наемат шофьор [smilie7]

Автор: Славов   
Дата:   25-10-08 14:44

Мошенници има навсякъде, мдаааа.....

Дата:   25-10-08 14:48

Е, те мушенници без лековерни, балъци, объркани и т.н. не виреят.
Освен това човек колкото и съобразителен и внимателен да е, има моменти в които бърза, бърка и т.н.

Днес губим тук, утре печелим там [smilie7]

Автор: NinaNik   
Дата:   25-10-08 15:09

Аз се возих завчера на 4,50лв за км [smilie10] късно разбрах и нямаше как да сляза ...

Автор: e-mil   
Дата:   25-10-08 15:10

"Престоят на светофарите също се плащал?!"

Извинявай, но май за пръв път се качваш на такси. Винаги се е плащал престоят, независимо дали е на светофар или те чака да си купиш цигари по пътя.

Сравнението с кафенетата е напълно уместно. Много малко кафенета пишат категорията си отпред. Може да е лъскаво и кафето да е по лев, а може да е по-невзрачно и да три лева.

Пак човекът честно ти е взел. Щото можеше да вози на 2,50 и пак да те помпи в крайната цена. Като не ти изнася, ще гледаш какво пише отвън и какво щрака апарата.

Автор: xaerial   
Дата:   25-10-08 20:02

хехе ... напълно легитимни са си тия с откачените тарифи, трябва да се гледа [smilie25]
и аз веднъж налетях на такъв, но бързах и когато съзрях тарифата просто се постарах да не мисля .... та от ц.автогара до александровска сметката беше 40лв ...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.