Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам солиден фотостатив
Автор: File099   
Дата:   02-06-07 19:00

Стативът ми трябва за обектив МТО 1000 и следователно трябва да е тежък, висок и резбата му да съответства на тази на МТО 1000. За контакти ел.поща skywatch099@hotmail.com,казвам се Веселин, от София съм

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам солиден фотостатив
Автор: Laf   
Дата:   02-06-07 20:26

Ето няколко предложения:

Това е на промоция:
http://www.dynaphos.com/product.php?c=14&id=139

а това също е много добро:
http://www.dynaphos.com/product.php?c=14&id=140

Ако искаш повече инфо пиши на info@dynaphos.com

Автор: nick70   
Дата:   05-06-07 21:00

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=5493&t=316&phorum_uriauth=#reply_5493
[smile]

Автор: GenaDP   
Дата:   05-06-07 21:49

Хех... Пича е забравил да уточни, че иска цената да е до 100лв. [smilie5]

Дата:   05-06-07 21:56

Ами то за какво да давам за 150 лева след като мога да си взема идеален чисто нов фотостатив само за 175 лева? Въпрос на икономическа съобразност. Но ако намерите оригиналната съветска зрителна тръба ЗРТ 457 М изобщо няма да се пазаря за парите, ако намерите човек който я продава получавате 100 лева само за посредничеството си.

Дата:   06-06-07 00:26

Имам нещо по-добро от руската тръба...

https://photo-forum.net/static/forum/2007-06/vzsw8927.JPG

Автор: canonio   
Дата:   06-06-07 00:56

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   06-06-07 12:19

Ей ти добър статив, 100лв.
Ама без глава...
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=6816&t=6816&phorum_uriauth=

Re: GenaDP
Дата:   06-06-07 15:41

Колко пари му искате на Меадето?

Дата:   06-06-07 19:10

Много. Това не се продава, но мога да ти докарам. Но цената надали ще ти допадне...

http://www.epinions.com/pr-Meade_LX200GPS_14_in_Schmidt_Cassegrain_Telescope

GenaDP
Дата:   06-06-07 19:25

Ясно, струва едно 1300 долара нагоре без разните пътни такси и митни сборове. На мен ми продават едно такова МЕАДЕ с апертура ако не ме лъже паметта 90 мм на цена 500 лева. Мен това, което ме интересува най-вече е не цената му, която при определени обстоятелства може направо да стане без значение за мен, интересува ме най-вече каква му е резолюцията която не я пише абсолютно никъде. Би трябвало да е поне 2 ъглови секунди, за да ми върши работа. Това означава на 50х увеличение да се виждат облачните линии на Юпирер. Примерно със ЗРТ 457 М те се виждат, с МТО 1000 на същото увеличение не. Резолюцията на ЗРТ е 1,7 ъглови секунди, резолюцията на МТО 1000 е 4 ъглови секунди. Ако МЕАДЕ е с резолюция 2 ъглови секунди идеално!

Дата:   06-06-07 20:28

Нещо май не си наясно с цените. Това е 14", цената му (базова конфигурация) е към $5000 в САЩ.

Резолюцията му е повече от добра - 0.33 ъглови секунди. Ей ти тук тук пълни спецификации. Като ми остане време, ще ти снимам Юпитер и ще сложа снимката тъдява...

Публикацията е редактирана (06-06-07 22:51)

Автор: bobihot   
Дата:   07-06-07 04:36

Айде, че и аз я чакам...[smilie25]

Re: bobihot
Дата:   07-06-07 12:26

"Айде, че и аз я чакам"

Извинете, не можах да ви разбера - какво чакате?

Автор: RAMZE   
Дата:   07-06-07 16:40

Гена и на мен би ми било интересно !
File099 - МТО-то има две дупки с резби - едната "руски", другата човешки стандарт, а относно статива - става с всякакъв - само му слагаш тежест в средата и МТО-то въобще не е тежък - има бая по-.........

Дата:   08-06-07 00:00

Да, но проблемът е че вече го опитах на една тринога и някак си резбата не се навиваше докрай и обективът се въртеше на стойката. Спрял съм се на един фотостатив за 175 лева, но даже и да стане просто не съм сигурен дали няма да има вибрации и как ще държи стативът с МТО при условие, че наблюдавам самолети на 70х увеличение. А за преносът до наблюдателната зона не ме питай - само с автомобил.

Автор: ivodam   
Дата:   08-06-07 09:17

Ако си си намерил вече статив, като гледам, ще ти трябва хубава глава за това, което искаш да правиш - в момента имам за продан една Манфрото, която е тип видеоглава и е суперяка, пуснал съм тема, ако те интересува.

Автор: nikel   
Дата:   08-06-07 09:48

Имам един голям и тежък алуминиев статив, някъде към 3,5кг с главата. Старо японско производство, марка Diamond. Много е стабилен и ще ти свърши работа. Не бях мислил за продажбата му, ама няма смисъл да седи като музеен експонат. Мен ме спират само килограмите му инак е перфектен. Не знам как може да го оцениш щото аз съм във Варна. Ако имаш някои твой познат фотограф тук може да го види. Цената е 120лв и определено за това чудо си заслужава.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР