Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Малко книжнина
Автор: santoss   
Дата:   18-06-07 15:16

Продавам двете части на Обща фотография от Я. Кюркчиева, Разговор за фотографията от не помня кого, 9 броя сп. Фото око 99/'00 г и 11 броя сп. Фото 96/'00 г. Не че ще скочите да ги купите, но все пак...

Отговори на това съобщение
 Re: Малко книжнина
Дата:   19-06-07 09:54

Май трябваше да ги пусна на аукцион... Ами от това което прочетох, цената им била към 50 лв, което ми се вижда много. Пуснете по едно предложение и един ще спечели. Състоянието е добро (в смисъл че няма да се разпадне в ръцете ви докато четете), здрави са. Бивакуват във Враца. Чао.

Автор: mixmike   
Дата:   19-06-07 12:26

много несериозна обява[smilie23]
Ми като не знаеш колко да им искаш - искаш им толкова колкото решиш...ако е много и ти се присмеят - ще намалиш. Другия вариант е търг - една седмица - стъпка един лев.
Има хиляди начини...ама този "пуснете по едно предложение"[smilie23] [smilie23] [smilie23]
Ми аз предлагам 1 лв, и да си поемеш разхода за куриера[smilie19]

Дата:   19-06-07 13:39

Уважаеми, ако не ти харесва обявата, просто подмини. От няколко дена посещавам този сайт и ми се струва, че тук имат склонност към присмиване. Въпрос на възпитание, образование и все трудно достижими отрасли за нашенеца. Не искам да печеля от тези книги, а като ги продам и двете страни да са доволни. Мога и "по-разбираемо" да се изразя, ама не ми отива. Желая ти успех!

Автор: mixmike   
Дата:   19-06-07 14:23

не си ме разбрал - обявата ми харесва, стоката също, но не ми харесва отношението на търговеца.
Досега не един път съм изпускал хубава стока, щото като отида на място и продавача каже..."ми един ми даде 5лв отгоре и му я дадох"...
Ми като мъжката ти дума струва 5 лв...[smilie23]

А като ще пускаш аукцион - пусни го ЯВЕН, нали искаш всички да са доволни. Успех ти желая и аз. Книжките ми харесват и ги искам, ама няма да си ги купя от теб [smilie23]

Дата:   19-06-07 14:51

Сега се сещам - помислил си, че блъфирам за ЛС-тата. Мислиш ме за търговец... И с тези палци, който си провесил, съвсем ме закопа. Аукцион няма да пускам, на ЛС - няма да отговарям. Живи и здрави.

Дата:   19-06-07 15:59

Дължа извинение на останалите, които се поинтересуваха. 30 лв ме устройват за всичко, което съм предложил в първия пост, но при условие че разходите за куриер не са повече от 5 лв."Разговор за фотографията" е от Петър Боев. По възможност се въздържайте от коментари относно цената! Благодаря.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР