Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Адаптер Nikon-M42 с оптичен елемент
Автор: novi4ok   
Дата:   22-12-09 13:57

Търся да пробвам и купя обръщащ пръстен Nikon-М42 с оптичен елемент. За съжаление в магазините е само с поръчка, а аз искам първо да го изпробвам дали ще ми свърши работа на Nikon D90. Ще съм благодарен и ако някой има и ми позволи само да пробвам - бирата е от мен [beer]

Всеки спам и инфо са добре дошли - кажете за опита и мнението си за подобни забавления.

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Адаптер Nikon-M42 с оптичен елемент
Автор: d256h   
Дата:   23-12-09 13:26

Някой може ли да покаже линк към място в което да се види какви адаптерни пръстени има за Никон.... че съм събрал разни Зуйковци, от които няма да се откажа, щото са хубави стъкла?

Автор: shampoanta   
Дата:   23-12-09 19:08

ако търсите Адаптер Nikon - M42 /69 лв във фотопавилиона/
https://photo-forum.net/static/forum/2009-12/cetu9063.JPG
http://www.photopavilion.com/i/products/Adapters/Nikon___M42_Middle.jpg

мога да споделя ,че съм го пробвал - не става ,оптичния елемент на адаптера вкарва прекалено отчетливи хром. аберации в контр. зони на изображението ...по добрия варинт е да се преработи обектива при Слав - В.Търново[smilie24]

Дата:   23-12-09 23:22

Да, забелязах, че е с поръчка. Затова е пуснато и питането ми - ако някой има, да пробвам. А да си забелязал дали е просветлен въпросният оптичен елемент? Изпратих запитване в Павилиона за тези адаптери, но явно не им е интересно да отговарят на клиентите си или го правят с мааааалко закъснение, когато са в настроение... [smilie18] Нищо де, ще ги почакам още малко, след което ще ги напсувам публично на тема "Абе тези мизерници знаят ли как се прави бизнес?" и ще си го поръчам от e-bay за 20лв. с безплатна доставка.
[smilie18]
[shtrak]

Автор: seuret   
Дата:   24-12-09 00:18

Някакви координати на Слав?

Автор: lipostok   
Дата:   24-12-09 00:49

Аз продавам с оптичен елемент за 60лв, мисля че беше Хама, не ми се рови сега да го търся. Нямам нищо против за пробване, но съм чак в Бургас.

Дата:   24-12-09 01:06

Ако е Hama едва ли е с оптичен - разглеждах им сайта и имат само механични (т.е. - без оптичен елемент). Пусни една две снимки да го видя - ще се разберем. Ако намериш и кой е прозводителя още по-добре.
[beer]

Автор: lipostok   
Дата:   24-12-09 01:10

Ок, ще го изровя утре. С оптичен елемент е със сигурност.

Автор: d256h   
Дата:   24-12-09 12:12

Отиваш в интерфейса на екрана в ляво, избираш 'автори' и в полето рътсене пишеш 'slav61', излиза прифила му и пишеш ЛС

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР