Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Подарявам фотолаборатория за черно-бяла фотография
Автор: batemmm   
Дата:   10-05-10 22:07

Подарявам пълен комплект фотолаборатория за черно-бяла фотография. Комплектът включва: фотоувеличител с няколко обектива, лабораторни фенери (зелен и червен), електронен часовник за експонация (чешки), няколко ванички, пинсети, кадрираща рамка, нож-гилотина, две гланцпреси (голяма и малка) и др. дреболии. Всичко това е побрано в два големи куфара и се намира във Варна. Сигурно има и някой друг негативен филм ORWO с изтекъл срок и известно количество фотохартия.
Спешно ми се налага да правя ремонт на покрива на къщата и трябва да опразня тавана.
Всичко се подарява само комплект и нямам възможност да ходя и да изпращам нещата.
Не съм ги ползвал от години и както върви до края на живота си няма да ги ползвам, а сърце не ми дава да ги изхвърля.
Ако някой има интерес да ми пише на ЛС или да ми звънне на тел 0897 222 920.

Отговори на това съобщение
 Re: Подарявам фотолаборатория за черно-бяла фотография
Автор: batemmm   
Дата:   10-05-10 22:22

Запазени за lipostok до края на уикенда[smilie24] .

Re: Подарявам фотолаборатория за черно-бяла фотография
Автор: Altrntv   
Дата:   10-05-10 22:55

Проявявам интерес към известното количество фотохартия ако lipostok се откаже :) И случайно сред дреболиите да има някоя доза за проявяване на филми?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР