Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Неактивна
Автор: may_be_not   
Дата:   02-02-09 21:53

Съкратена информация:

Battery Pack Canon NB-5L 1120mAh - 2 (два) броя, на по 6-7 заряда всяка, оригинални Canon-ски батерии, държат по 250-270 снимки. Състояние: като нови са! Цена: по договаряне!

Зарядно за батерии Canon CB-2LX (110-240V), американски стандарт (с преходник в България). Оригинално зарядно, от комплект на Canon SD870 IS. Състояние: като ново! Цена: по договаряне!

Кожен калъф Canon PSC-55. Перфетно предпазва апарата, жалко, че не го използвах! Състояние: като нов! Цена: по договаряне

В памент на моя любим Canon SD870 IS, който почина вчера след няколко часа неописуеми страдания!!!
С дълбоко прискърбие Ви съобщавам, че той остави след себе си две прекрасни батерии, зарядно, кожен калъф, 4gb SD карта и безброй прекрасни спомени от иначе така краткото си пребиваване на този свят - отиде си само след 6 месеца живот!
Ако имате желание да помогнете да стихне поне малко болката от голямата загуба пишете ми и ми звънете! Благодаря Ви предварително!
e-mail: todor_tashev@abv.bg
mobile phone: 0877 46 26 33 - Тодор
Пловдив

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам: 2 батерии Canon NB-5L 1120mAh, зарядно Canon CB-2LX, кожен калъф Canon
Дата:   02-02-09 22:18

Забравих нещо важно:
Снимки: виж последните 3 снимки в моя профил! Съжалявам за ОТВРАТИТЕЛНОТО качество, но фотографията вече не е същата без него!

Re: Продавам: 2 батерии Canon NB-5L 1120mAh, зарядно Canon CB-2LX, кожен калъф C
Автор: guciguci   
Дата:   03-02-09 01:06

Ot kakvo umria ?

Re: Продавам: 2 батерии Canon NB-5L 1120mAh, зарядно Canon CB-2LX, кожен калъф Canon
Дата:   03-02-09 10:46

Той не просто умря, той беше убит! Аз го убих! Ако имаш малък апарат не го носи в джоба на дънките си, понеже както стана с моя, явно съм натиснал on/off бутона, отворил е обектива и след това съм го натиснал без да разбера и механиката вътре стана мармалад! После го отворих и много сбърках, понеже вътре е фино да се е.. и го прецаках напълно!

Хайде, някой да иска да си купи нещо евтино? Супер конкурентни цени!

Дата:   05-02-09 00:38

Не е възможно! Никой ли не иска нищо от нещата, които продавам? Ама моля ви, офертата наистина е сериозна!
Дори и цени ще обявя, за да е по лесно на купувачите!

Battery Pack Canon NB-5L 1120mAh (2 броя) - в магазина 85лв, при мен 35лв (за 1 брой)!!!

Зарядно за батерии Canon CB-2LX - в магазина 80лв, при мен 30лв!!!

Кожен калъф Canon PSC-55 - в магазина 38лв, при мен 20лв!!!

Ако всичко Ви изглежда като рекламен трик, моля Ви, абстрахирайте се от своите мисли! Не подвеждам никого и отговарям лично за качеството на продаваните от мен продукти!
Очаквам Ви!

Можете да разгледате всички обявени продукти на територията на гр. Пловдив, както и да ги получите на посочен от Вас адрес в цялата страна чрез куриер, който Вие посочите!

Дата:   15-02-09 22:35

[smilie21]

Дата:   20-02-09 21:04

Не съм казал, но ще повторя - не си купувайте боклуци! Купете си нещо, което Ви гарантирам, че е качествено и ще Ви радва!

Дата:   02-03-09 07:23

[thankyou]

Дата:   13-03-09 07:13

[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР