Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tърся ДЕНСИТОМЕТЪР
Автор: lalanon   
Дата:   15-05-11 16:12

Здравейте,

на някой да му се намира за продан трансмисивен денситометър (за филм) - монохромен или цветен. Няма да се разсърдя и ако е комбиниран - за филм и отразена светлина.

Мерси!

Отговори на това съобщение
 Re: Tърся ДЕНСИТОМЕТЪР
Автор: samy   
Дата:   15-05-11 19:03

Имам един СИКСТИКОЛОР на ГОСЕН,ако ти върши работа твой е.тел.0888352310.

Дата:   15-05-11 20:44

Благодаря много за отговора, но се опасявам, че това у-во мери цвета на светлината( температурата ) и позволява подбирането на филтри за компенсация - с други думи, БАЛАНС НА БЯЛОТО ;)

За това става въпрос, нали:

http://www.jollinger.com/photo/meters/meters/gossen_sixticolor.html

На мен ми е нужно у-во за мерене на плътност на негатив след проявяване - за да тествам "истинската" скорост на ленти и качеството на проявителя! (много полезно за ленти с изтекъл срок)...

Дата:   16-05-11 02:46

[shtrak]

Дата:   16-05-11 13:40

[beer]

Автор: samy   
Дата:   17-05-11 23:14

Снимане на филми с изтекъл срок на годност е губене на време и пренебрежение към собствената работа.Не включвам това,че е безмислено хабене на средства.В целия фотографски процес филмът е най евтиния но най значимия консуматив имащ решаваща дума за качеството на крайния продукт.

Дата:   18-05-11 00:35

Аз тествам и филмите си в срок - и тях не използвам на скороста, посочена от производителя. Това има отношение към последващото увеличаване.

Освен това, темата не е във форума, а в базара и не питам дали да снимам на филми с изтекъл срок, а просто търся да разменя парите си за стока, която съм решил, че ми е нужна.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР