Автор: kalinari
Дата: 11-01-09 14:22
rolla, да, и аз за това си мислех, така като гледам 16-45 някъде след 20 мм покрива целия лайка формат и си мислех и аз да го пробвам, но ми се искаше да имам контрол на блендата.
Тъкмо като го пробваш може да споделиш как е.Гледам че при други "P" модели, на Program режим има опции как да ти го сметне апарата- едното е с приоритет на дълбочината, а другото с приоритет на скоростта.
Тук може би е само единия, най-вероятно за дълбочина.Мисля си, че може пък след определени EV стойности, когато е слаба светлината да преминава в приоритет на скорост и да отваря макс блендата, не знам как са го реализирали, ще ми е любопитно да споделиш.
Не виждам и контрол в/у експозицията(+ -), може и да греша де.Ако има някъде да се въвежда чувствителността на филма, може от там да го лъжеш и съответно да коригираш експозиция.Но ми се иска да имам контрол в/у тези неща с ДА обектива.Иначе за старите обективи си имам филмово тяло.
Много хубави кадри да направиш и да покажеш![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (11-01-09 14:27)
|
|