Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам Киев-19
Автор: dideron   
Дата:   31-05-08 00:41

Купувам добре запазен и работещ Киев-19.Очаквам предложения[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам Киев-19
Автор: wess_music   
Дата:   02-06-08 00:25

Имам с отигиналния му обектив.
Няма видими следи от употреба.
Трябва да ну намеря капачето на батериите, защото го сложих времнно на ЕМ Никон, после намерих за Никон-а, но киевското го прибрах.
Снимал съм много малко с него, защото имам 3 Никона - лентови, разбира се! (върнах се към лентовото, та даже минах и на средноформатно - другото са за сватбари и репортери.)

Цена 100 лв.

За същите пари мога да ти предложа и Никон ЕМ с 50/1.8 Е (в абсолютно работещо състояние мина на профилактика преди горина и половина - той е без ръчни скорости, а само по приорите на бленда и 1/90 за светкавичка)

В София съм.

Публикацията е редактирана (02-06-08 00:26)

Дата:   02-06-08 20:48

Благодаря ви за предложенията.Като си прецених способностите ми се струва че не съм готов да снимам на филм засега.Да пощракам първо с ръчните настройки на моето Канонче 710 и като установя основните закономерности пак ще си помисля за Киева.[shtrak] [beer]

Автор: apollo   
Дата:   02-06-08 20:58

Хваща ме срам, като знам че имам към 15-20 000 кадъра С ДСЛР от които на хартия съм изкарал цяяяяла снимка [smilie10] [smilie8]

Като си щраках на лента май беше истинската фотография [smile]

Дата:   02-06-08 21:17

Аз изкарвам по десетина снимки на хартия на месец.[smilie25]

Автор: wess_music   
Дата:   03-06-08 09:32

Apolo, не се тюхкай, приятелю, че изкарваш малко снимки на хартитя - познавам такива дето нищо не пускат, а само ги гледат на компа, а имат апарати за над 2 бона.
И аз минах от там - имах д80, но о'врмее се усетих и си останах на лентата. По-скъпо е на пръв поглед, но замислям се - какво ми остава - годишно пускам не повече от 500-600 снимки 10/15 (за лична употреба), и една шепа по-големи до 30/40.
Като си седна с биричката и си ги прехвърлям - ту снимките, ту фотокнигите, няма компромати като това да стоят на сметалото и да ги гледам на ЛСД, но пък има и неудобството да търсиш добро проявяване и да не знаеш дали няма да стане гаф, че много се умърлячиха фотоателиетата. Май минавам на ръчно отново.
Имаш крава - пиеш мляко!
Кефът е важен!

Публикацията е редактирана (03-06-08 09:36)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР