Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за mamiya universal - купувам
Автор: esc   
Дата:   02-02-07 19:37

търся матово стъкло за мамия универсал.
някой ако предлага нещо друго за тази камера - да казва! [smilie7] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: за мамия - купувам
Автор: GenaDP   
Дата:   02-02-07 23:37

Да беше написал в заглавието поне за кой модел, а?

Re: за мамия - купувам
Дата:   03-02-07 00:53

[smilie5] [ezik] [ezik] [ezik]

Re: за mamiya universal - купувам
Автор: icikonti   
Дата:   05-02-07 09:19

[smilie24]

Дата:   06-02-07 23:16

[smilie5]

Дата:   07-02-07 09:15

Гледам , че упорстваш в желанието си за тая камера !Хубава е въпреки , че много малко хора имат такава.Гената е един от тях и доколкото знам - има много от тях/ако не ги е продал/.Друг който има , малко по-скъпия и по-добър вариант на камерата е Тихов -Мамия Супер 23 /единствената разлика с Универсала е -гъвкавия гръб/.Разгледай му профила и му пиши.Няколко пъти ми е казвал , че ще я продава -защото не я ползва.Проблема е , че я е окомплектовал с обективи и касети и ако ги продаде , ще е накуп.Има 100мм/2,8 ,150мм ,65 мм и визьор за него ,две касети 6/7 , като едната е за части или за ремонт , а другата е преправена за размер на кадъра 6/8 .Има и това което търсиш-матово стъкло , това което е с прикрепяне за ъглов визьор/6/6см/.Имаше и един 250 мм , но го продаде/за което аз съжалявам/.Ако успееш да го убедиш за продажбата ,аз съм навит да клъвна единия от обективите му.[beer]

Публикацията е редактирана (07-02-07 09:17)

Дата:   07-02-07 20:29

ми писах, ама отговор няма...ти кой обектив искаш? щото аз може да се замисля и за 100/2,8 ако тръгне да продава.
аз имам 100, ама на 3,5...[smilie21]

Дата:   07-02-07 21:20

0898553465 е гесеема!Аз съм за 150 мм /даже обектива му е в мен/, иначе и аз имам тоя за който говориш.Сигурен съм , че няма да продаде поотделно нещата!
Тоя 65 мм , заедно с визьора е страхотен....Невъобразима резачка е...Имам .. и ползвам... и е ....!!!!!!!
Той е малко по-бавен в решенията/дано не ме чете/ , но е много готин и съм сигурен , че ще ти отговори!

Автор: GenaDP   
Дата:   07-02-07 21:44

Матови стъкла за тая камера има разни. Само за кадриране и фокусиране е съвсем плоско, с капаче и разтварящ се сенник. Другото е към държача за плаки. Има хартиен мях и притискач на пружина, и е доста по-дебело. А това за ъгловия визьор си върви с визьора, никой няма да тръгне да го продава отделно.

Дата:   10-02-07 10:43

[smilie11] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР