Автор: next_time
Дата: 14-12-07 01:24
С прискърбие и крайно нежелание продавам
35/2,8 ролеинар – предна и задна капачка, кожена кутия – вид като нов, оптиката също
цена 130лв
50/1,4 оптон планар ХФТ – вид със следи от употреба, но оптиката е перфектна, има само една прашинка между лещите която не съм забелязал да влияе по никакъв начин на снимките
цена 260лв
135/2,8 ролеинар – предна и задна капачка - изключително запазен почти като нов, перфектна оптика
цена 200лв
тяло Ролей 35 SL - с мерене, но без преоритети – вид със следи от употреба, но идеално работещо, има и кожен калъф.Редактирам се - изпуснах да спомена че имаше проблем с пердето които е отстранен - поне би трябвало, но от както е взет от ремонт не съм снимал с него.Ако се установи проблем при пробата - веднага корекция на цената
цена100лв
Преходник ЕОС/ролей
Цена 100лв
Това е най-общо, ако някои има интерес мога да дам допълнителна информация по състоянието на нещата които продавам.
Преходника се продава само след като (или ако) продам останалите неща
При купуване трите обектива тялото е бонус.Предпочитам да се продаде на комплект, затова ще изчакам да видим дали някои има интерес.
Ако има повече от един желаещ за някой от обективите печели този които даде повече или доиде първи с парите.Ако някои има голямо желание за някой обектив , но мисли че цената е висока – може да го обсъдим на лични.Предпочитам купуването да става след оглед от купувача или човек на които се доверява за да няма мрънкане че нещо не отговаря на описаното състояние.Даже държа на огледа и да се пробват – с дигитален ЕОС или на лента.Намират се в София.
За хората които не са снимали с тези обективи – 50/1,4 е прекрасен обектив и едва ли има нужда да казвам нещо повече от това което пише в нета.135 съм го сравнявал със същия цаисов и разлика не намерих.35мм също го сравнявах с цаисовия еквивалент и не открих разлика в картинката – качеството на изработка обаче не е същото (затова и цената е по-ниска).
Публикацията е редактирана (14-12-07 22:49)
|
|