Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся: Фото увеличител
Автор: nihiliath   
Дата:   26-11-11 14:03

Здравейте. Търся си фотоувеличител с репро касета(или там както се казва) за 6х6 лента за временно ползване. Ако някой има и химия за черно-бяло, от която иска да се отърве...
Просто искам да експериментирам със стара техника и лента. Пропуснах този период, а ми е интересно...

Отговори на това съобщение
 Re: Търся: Фото увеличител
Автор: asenr   
Дата:   26-11-11 16:09

Освен увеличител ще ти трябват още доста неща ако искаш да копираш - тъмна стая с течаща вода, фенер, ванички, щипки за хартия, термометър, кадрираща рамка и гланц преса евентуално. А за проявяване на филмите ще ти трябват доза и щипки за филми. Може да се измислят и още екстри, но това е минимума. Какво имаш предвид под временно ползване?

Автор: fotorafi   
Дата:   26-11-11 17:56

Перфектни увеличители продават мой колеги от София:
1. Магнифакс продава мой стар колега: Пепи 02/852-04-04
2. Опемус продава мой стар колега: Емил 02/825-56-42
[beer]

Дата:   27-11-11 01:36

Забравих да спомена - от Варна съм. Значи... Термометър имам(май), кадрираща рамка имам 2 (малка и голяма - не знам размерите), щипки 2(с гума и без), гланц преса имам, но май не е в добро състояние. Тъмна стая с течаща вода - предполагам банята ще свърши работа!?
Какво имам имам предвид под временно ползване - да ползвам няколко пъти и да го върна или някой ако иска да ми подари и аз после да го подаря на някого.
Може и, в краен случай, да си купя, но не съм решил още дали има смисъл.

Дата:   27-11-11 17:14

Пиши на classicphotographer, той събираше оборудване да организира фото клуб във Варна. Там ще ти е по-удобно отколкото в банята.

Дата:   28-11-11 15:59

супер...

Автор: a_b_v_e   
Дата:   28-11-11 17:17

не, че се заяждам, ама сте пропуснали "таймер-прекъсвач" (или по иному - "реле времени") [smilie21]

Дата:   28-11-11 18:17

Мда, прав си [beer]

Автор: balkon42   
Дата:   28-11-11 19:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   28-11-11 20:02

ДРАГИ: Напиши "подарявам" в търсачката и виж колко много теми с подаръци ще намериш. Аз лично съм подарил 2 увеличителя и още много неща за фото лабораторията последните 2 години. Чисто нов Крокус отиде при Mudman, а неупотребявана УПА - във фото клуба на classicphotographer. За повечето хора тук фотографията е хоби, а не бизнес [smilie23]

Автор: tonyy   
Дата:   28-11-11 20:38

Колега имам седем увеличителя и мога да помогна с някой по евтин модел ако имаш желание .Не съм ги копувал за търговия а защото са ми мания .Имам такива които се повтарят и са обиколили базара десетки пъти.
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=118104

Публикацията е редактирана (28-11-11 20:40)

Дата:   29-11-11 09:29

@balkon42 Видях, че има такива теми и реших все пак да пробвам, дали няма да мога да си намеря нещо по този начин. Проблема на тези теми е че трябва да си пръв... Повечето теми с думичката подарявам вече не са актуални...

Ще се свържа с classicphotographer тия дни да видим какво ще ми каже. Ако мога да ползвам неговата техника - ще е супер. Ако не - ще видим какво ще си взема. Не бързам толкова...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР