Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 1000 fN
Автор: juzemomo   
Дата:   17-04-11 11:34

Заменям тяло Canon 1000 fN, за чанта в която да събера тяло Canon 100 с обектив 70-210. Тялото е със следи от употреба, според мен мери вярно и функционире добре, има леко нагънати ламели на пердето, но не пропускат светлина, светкавицата не съм я пробвал, има капачка, без ремък е. Купих го тук във форума, но не ми допадна. Намира се във Варна, за страната с Еконт, разсхода за тялото от мен, за чантата от собственика и.

Отговори на това съобщение
 Re: 1000 fN
Автор: tornado.66   
Дата:   17-04-11 14:31

Колега аз дето ти дадох .Канона за дека.Имам чанта за Сони Хантикам с размери черна на цвят има една преградка вътре която се лепи.В мно го добро състояние само ремъка малко е прокъсан,може да ти го тегелират на машима.Оригинална чанта Сонъ.Сега пък ми трябва тяло Канон взех едно обектива,смвтам че твоето работи.След малко ще ти дам размери.Поздрави

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР