Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Руска класика в жанра на любителските фотоапарати
Автор: vladihg   
Дата:   09-07-07 14:26

http://boom.bg/auctiondetails.php?id=105749

Отговори на това съобщение
 Re: Руска класика в жанра на любителските фотоапарати
Автор: d256h   
Дата:   09-07-07 15:42

Колега, изпуснал си глагола при обявата си! Продаваш или купуваш, защото темата ти е в 'Базар'. Хайде научете се каксе пуска елементарна обява!
1.)Продавам/Купувам;
2.)Цена;
3.)Състояние на техниката...
[smilie23]

Дата:   10-07-07 00:22

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19] [smilie19]Само едно кликване ще отговори на всичките ти въпроси[smilie18] [smilie18] [beer]

Публикацията е редактирана (10-07-07 00:33)

Дата:   11-07-07 10:10

Ти да не си от Габрово ве колега? Много обичам тия дето цепат стотинката, ама далаверата да тече... също като тия дето не си пускат фаровете на колата привечер, за да пестят бензин...муххахахаа! Хем искаш в друг сайта да продаваш, ама за да не се минеш пускаш линк и тук... ама много измекярска работа, срамна!
====
Но то във Форума сек'ви се навъдиха... [smilie23]

Дата:   11-07-07 12:48

Ми ние в провинцията цепим стотинката щот сме с малки пенсии[ezik] [smilie18] [smilie18] [smilie18]Освен това Ве изобщо не съм ти колега защото като те гледам нямаш и 2 снимки в профила си а работата ти е само да спамиш темите на хората[shtrak]Виж гредата в своите очи и след това търси кусури на другите[beer]

http://boom.bg/auctiondetails.php?id=105995

Публикацията е редактирана (11-07-07 13:09)

Дата:   11-07-07 14:51

Малките пенсии или провинцията не са извинение за неграмотното писане на обяви..
Мдаааа, трудно се преживява справедлива критика.... мдааа. Но въпроса за мен е изчерпан, дано има ресурс у теб колега да намериш сили да се коригираш към 'правилното', ако ли не здраве да е!
Дано успееш в продажбата!

Дата:   11-07-07 15:41

"Правилно" и "неправилно" само Господ знае кое е d256h. Пределно ми е ясно, че в тоя форум пълен с "разбирачи" като теб апарата няма да се купи, но все пак си пробвам късмета вместо тутакси да го хвърля на боклука като непотребна вещ.[thankyou]

Дата:   11-07-07 17:18

Аз не съм разбирач, а потенциален купувач. Но твоята тема е лошо написана... втория пост обяснява защо. А твоето апаратче на всеки битак струва между 1.50 до 3.00 лв , така ,че ти е добре дошло, да хвърлиш неуспеха на продажбата си върху мен...
=======
А камерката не я хвърляй, подари я на някое дете, нека се запали по филмовите апаратчета или използвай обектива за макро снимки, става както за микроскоп, така и при подходящо сглобяване, за качествено макро стъкло...

Дата:   12-07-07 09:35

В днешно време малките деца няма как да се запалят по такава техника след като в джоба си имат GSM с вградена камера и МР3.

А на битака цените са такива защото сам знаеш как стоките попадат там и кой ги продава.

Моят фотоапарат е неразличим от нов (изщракани са 7-8 ленти), винаги се е съхранявал в оригиналния си калъф и няма нищо общо със стоките от битака.[smile]

Публикацията е редактирана (12-07-07 09:37)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР