Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 азия-заметресение
Автор: papi   
Дата:   27-12-04 22:25

има ли българи в този район...
https://photo-forum.net/i/68172&USER_ID=2531
 Re: азия-заметресение
Автор: feon   
Дата:   27-12-04 23:45

Не знам, но като погледна снимката, никога не би ми хрумнал въпроса, дали имало и българи[smilie2] . Нелепо ми се струва някакси...[smilie8]
Автор: Георги   
Дата:   27-12-04 23:56

папи... това репортаж по ми се вижда... природа леко кофти ми стои :)
Автор: athom   
Дата:   28-12-04 00:06

По данни на нашето Външно министерство нямало.

[beer] [shtrak]
Автор: photoforce   
Дата:   28-12-04 04:51

Какъв е извода сега, само Българите са хора, или какво... ? Пък и, то там може да е нямало, ама кой е казал, че ще се случи само там.

Дерзайте.
Автор: jumbo   
Дата:   28-12-04 10:25

аз имам едно такова устройство даже няколко викат им радио телевизор и тем подобни и там получавам всякаква информация и много рядко фотографска
но установих че и тук е така получавам много информация дето не и е мястото тук но не и фотографска
да не говорим че се качват снимки които не са лично на автора......

ФОТО ФОРУМ.....
Автор: volokin   
Дата:   28-12-04 15:20

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: photoforce   
Дата:   28-12-04 22:34

Джъмбо, кажи ми тогава, каква е формата за споделяне на даден проблем/тема/интерес със ВСИЧКИ приятели от ФотоФорум, но не във форумът ? Как да стане, като ТЪПИЯ форум няма директория "други" ? След като прекарваме часове тук всеки ден, често искаме да споделим дерзанията и мислите си с ТЕЗИ хора - но няма правилна форма за това. Кой е ощетен накрая ?
Автор: jumbo   
Дата:   28-12-04 22:46

форуми дал бол иди в дир бг и се тръшкай там
аз искам тук да говоря за фотография защото това ме кефи а не ме кефи политика колапси и тем подобни
щото аз като се интересувам от нещо и ходя по други форуми а не тъпча плява тук

Автор: volokin   
Дата:   28-12-04 23:12

Джъмбо, не си само ти, напълно те подкрепям, тук иде реч за фотографи, снимки, за Ф6, М6, Ф7 (дай боже) М7, Х-пан, Скопар, Ретинар, Сонар, Тесар, за спийд синхро, за Light Value (дано го пиша правилно), за всички велики, за Контакс, за Киоцера и керамиката и какво общо има тя с фотографията, за абе много неща са, толкова много, че няма време да се обсъдят всички, Цайс Икон и.........принтове, маслени, платинени, златни, албуминни, цианени, пинхолове, големина на отвори, резби, фотоклетки за палене на светкавици,........

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (28-12-04 23:14)
Автор: stranger   
Дата:   28-12-04 23:29

Ма задапаратни устройства да не забравите да си купите, еееей, не стигат за всичко парите, все отнякъде трябва да се направи икономия [smilie18]
Автор: TPECHAT   
Дата:   28-12-04 23:39

що няма такава снимка бе баламурник? [smilie21]
Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   29-12-04 01:29

Абе ТРЕСНАТ, тея нещо се ебават с нас. [cool] undefined
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена