Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За снимките на АВЕЛ,новия конкурс и сайта ...
Автор: Brummaker   
Дата:   04-03-04 04:18

Сега отварям форума и успях да прочета всичко по темата за снимките на АВЕЛ /въпреки часа/.Дойдоха ми някои мисли относно новия конкурс,сайта и т.н. Следва моето мнение. Позволявам си да го кажа, защото обичам фотографията и виждам, че в този сайт се прави нещо градивно от хора с желание,имащи същото хоби като мен.
Аз писах и ще пиша за нещата, които не харесвам тук.Както и за всичко положително,а то е много!./Например това с новото гласуване,определено е ход във вярната посока!/Единствено с цел сайта да се развива към ДОБРО!Предварително правя уговорката,че не знам защото не съм програмист, но предполагам,че нещата не стават за един или два дена.
НО.....
За новия конкурс се каза,че ще бъде анонимен.Добре-преценили сте,че това ще е повече лошо,отколкото добро.Това го приемам.Но не мога да се съглася с:

„Авторът на снимката, събрала най-много гласове ще получи за награда Panasonic FZ-10, с оптика Leica и 12-кратно варио със светлосила 2.8 в целия спектър и с оптичен стабилизатор. Част от снимките ще бъдат показани на изложба, след приключването на конкурса. Пожелаваме успех на всички участници.”

Вижте,това си е чиста неопределеност.В предишния конкурс се получи подобно нещо-да се уточняват кои снимки ще участват на изложбата по мейли и телефони,тук във форума,в последния момент.Не е сериозно.Нали сега целта е да се затегнат нещата!Това е сериозна награда/ще има апетити/-доверете се на спонсорите,те да я присъдят!Ползи от това-МНОГО:
1. След конкурса никой няма да обвини организаторите ,а ще се каже и с право: който плаща,той избира ;
2. Няма да има фалшиви регистрации,защото ако изложбата е от 100 снимки/първите в класацията на сайта,както се каза в началото/,то аз съм убеден,че най-добрите снимки ще са на изложбата!/Питам се,ако някой спретне едно „масово гласуване”,но наистина МАСОВО за кофти снимка и тя спечели-какво ще стане?!Или ще се трият гласове „под масата” [smilie2] Но и да не се трият,не е невъзможно някой да си помисли,че има манипулация/
3. Автоматично отпадат злобните коментари спрямо автора спечелил конкурса/съответно и негативите за сайта и организаторите/ и се пренасочват към „некомпетентното жури”,което е повод за смях [smilie5] , почерпки [beer] и..няма обидени/като АВЕЛ,например/.
Малко ли е ?И това са първите неща,за които се сещам,сигурно има и още.
Не ми се ще да давам примери за снимки на добри ,дори отлични фотографи бих казал/от това,което виждам тук!/-как техни не толкова добри снимки се засипват с 6-ци преди,а сега на този конкурс,предполагам-със злато!Двойна вреда: съсипват името на автора и дават храна на зложелателите на сайта!
Затова предлагам,докато не е станало късно-да се преосмисли въпросът относно връчването на наградата!
Защото така играта може доста да загрубее, според мен.И остават само добрата идея и намерения.Те обаче не стигат.Особено,когато има и комерсиален момент,съответно-апетити.Да не говорим,че и други може да се почувстват засегнати и да има още изтеглени снимки.
С най-добри намерения,ваш:
[beer] Brummaker

Отговори на това съобщение
 Re: За снимките на АВЕЛ,новия конкурс и сайта ...
Автор: bobik   
Дата:   04-03-04 09:34

Suglasen sum s Brumma. Opredeleno ne e v polza na saita da ima vuzmoshnost za manipulacii. Ima dostatuchno kadurni hora za shuri na koito vsicki imame dowerie ( Boni, Joro). Vsushnost niakoi da me swetne zashto se e obidil Avel i shto si e iztril snimkite?

Автор: J0R0   
Дата:   04-03-04 09:40

Това вече е дискутирано. Чети тук:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=7434&t=7434&phorum_uriauth=#reply_7434

Автор: J0R0   
Дата:   04-03-04 10:02

Снимките, които ще участват в изложбата ще ги изберем аз, Бони и Сас.
Като стремежът ни ще бъде да има максимален брой добри снимки от максимален брой автори.

Автор: Brummaker   
Дата:   05-03-04 11:47

Ами така кажете бе хора!
Вече започвам да се подмазвам-всъщност,аз без да знаех/вчера/,вече започнах...хе хе хе...[beer] [beer] [beer]
Майтапа на страна: УСПЕХ С АПАРАТИТЕ НА ВСИЧКИ! [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна