Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стартира новия конкурс "Панасоник"
Автор: admin   
Дата:   01-03-04 16:57

Огледайте се, вдигнете апарата и запечатайте един миг от живота - необикновен, тривиален, весел или тъжен, опитайте се да предадете настроението на този миг, на хората, които по-късно ще видят снимката. Снимките публикувайте в галерия "Конкурс - Panasonic".

Конкурсът не е анонимен. Всички снимки ще могат да се оценяват със златен, сребърен или бронзов медал. Оценяването ще продължи до 30.06.2004 - един месец след приключването на конкурса, което ще е на 31.05.2004 г. Авторът на снимката, събрала най-много гласове ще получи за награда Panasonic FZ-10.

Отговори на това съобщение
 Re: Стартира новия конкурс
Автор: Brummaker   
Дата:   01-03-04 17:02

Сигурно имате съображения да го направите неанонимен,но според мен анонимен щеше да е по-добре.
Иначе-супер,това радва![smilie24] [smilie24]

Забравих да попитам: това с журито отпада,така ли?Ако да-то може да е повод за нови невиждани регистрации....

Публикацията е редактирана (01-03-04 17:06)

Re: Стартира новия конкурс "Панасоник"
Автор: J0R0   
Дата:   01-03-04 17:17

Анонимността никога не е стопроцентова. А след като не може да има 100% анонимност, то тогава за едни да може, а за други да не може - ще стане още по-зле.

Всеки може да каже по ICQ на групата си - идете на тоя URL и гласувайте.
Много неясноти и ограничения има: например какво става, ако някой след като ти види снимката я пусне на друг фотосайт?
Какво става ако ти самия си пуснеш останалите снимки от серията на друг фотосайт?
Прекалено е малко обществото ни за да говорим за анонимност.
Например - доколко е анонимна снимка в която моделът е Ирина?

Анонимнастта поражда и доста неясноти по отношение на общото функциониране на сайта - например какво ще виждат през цялото време нерегистрираните потребители на сайта? Коментари, автори, рейтинг и т.н. А тези, които не искат да гласуват?

Изобщо, преценихме, че анонимността (доколкото може я има) би донесла повече минуси, отколкото плюсове.

Автор: Brummaker   
Дата:   01-03-04 17:22

И това е така и е въпрос на преценка.Аз съм сравнително от скоро тук и мисля,/И СЕ НАДЯВАМ!/това да е правилното решение-което вие сте преценили.Остава да си пожелаем успех с фотоапаратите и дано има коректност!
[smilie24]
Но поне това с журито,което да връчи наградата,според мен,щеше да пресече много от негативните явления.Не е късно още ,мисля....[beer]

Автор: jumbo   
Дата:   01-03-04 17:42

Успех на новия конкурс[beer]

Автор: MuTko   
Дата:   02-03-04 14:01

Uspeh i kysmet na vsicki priqteli na fotografiqta[beer] I az si grabvam aparata i otivam da snimam[smilie25]

Автор: borissov   
Дата:   02-03-04 19:54

Мммм...Я аз да питам, а може ли вече ъплоуднати снимки да ги преместя в "Конкурс "Панасоник""? Щот' имам едно-две кадрота, които бих пуснал за конкурса...Или по регламент не може вече показвани снимки?

Автор: plam   
Дата:   02-03-04 20:10

понеже не намерих такива ограничения в условията - сложих една "стара", която не беше качвана за конкурс и бе със статут "без право на гласуване"

първа  назад  1     всички  напред  последна