Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Za izlojbata na National Geofraphic
Автор: sunflower   
Дата:   15-10-03 23:32

Попаднах на този сайт почти случайно. Но точно навреме. Бях впечатлена от разговорите, които се водят тук. Повечето от тях са доста смислени и дори сериозни (“Що е то изкуството?”). Имам молба към всички, които влизат тук: Търся човек/хора, които да пишат добре за фотография. Работя в утвърден във времето вестник в областта на културата, който изпитва нужда от професионално пишещи за фотография хора. Много рядко отразяваме събития, свързани с фотография, а това не може да продължава така. Конкретният повод, който ме накара да се обърна към всички вас е изложбата на National Geographic.
Моля всички, които имат желание, да напишат за нея 1-2 стандартни мишинописни страници и да се свържат с мен на e-mail sunfire_bg@yahoo.com
Моля, пишете тук какво мислите за предложението.
[smile] [smile] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Za izlojbata na National Geofraphic
Автор: sagittarius   
Дата:   16-10-03 14:29

Мислиме да попитаме за хонорар [smilie7]

А сега сериозно, като стана въпрос за изложбата на NG, не ви ли се стори, че повечето от снимките нарушават правилото за третините? Е, питам аз, щом повечето успешни фотографии нарушават това правило, не следва ли, че трябва да го обърнем обратно? Да си слагаме обектите, където стоят добре, и по възможност да не са на споменатите линии.

Автор: J0R0   
Дата:   16-10-03 14:51

Мислим първо да попитаме и за името на вестника.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   16-10-03 14:58

sagittarius - със съвсем друго впечатление останах от изложбата, и правилата..но всеки да си твори както иска.

Автор: sunflower   
Дата:   16-10-03 23:10

Няма защо да крия името на вестника - казва се "Култура". Въпросът за хонорарите също не е маловажен. В нашия вестник те са средно големи, дават се със закъснение, но все пак се дават. В случая обаче мисля, че преди всичко е важно желанието да се пише за фотография. Аз не съм специалист в областта, особено технически. Изкуствовед съм и се занимавам предимно с визуални изкуства (което не ме извинява). Кажете нещо по-конкретно: да разчитам ли, че някой ще напише нещо сериозно по въпроса или не? Материалът ми трябва възможно най-скоро. Все пак изложбата свърши днес и само се отдалечаваме във времето.

първа  назад  1     всички  напред  последна