Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фиксажна история
Автор: Donsky   
Дата:   04-12-04 22:24

Затрябвало ми е за некои цели малко фиксаж. Малко добър стар кисел фотофиксаж. Не повече от 50 грама. Дали някой може да ме уреди или да ми намекне от къде може да се купи? Пък, ще почерпя [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: фиксажна история
Автор: special_k   
Дата:   04-12-04 22:50

Abe nqkude sre6tu BNB ima6e, ama sum zabravil kude... tam v edna uli4ka, koqto izliza na "Dondukov"

Автор: stoevmobile   
Дата:   05-12-04 09:49

Ако не ти е спешно, около Коледа ще ти налея едно шишенце "добър стар фиксаж" ,през който са минали доста рентгенови филми...:)
Ама по-рано не мога - не съм в Софето :)

Автор: msld   
Дата:   05-12-04 12:42

imam A 300 za 5 litra,obadi se

Автор: stoevmobile   
Дата:   05-12-04 13:57

msld ми изпи почерпушката:)
[shtrak] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [beer]

Автор: Spitfire   
Дата:   05-12-04 14:06

ако си от София отиди в Жълтия Магазин до БАН на 4км лошото е че всичките им неща са с чистота за анализ и са скъпички но щом е за малко хич не е проблем

Автор: nsirakov   
Дата:   05-12-04 14:07

i az moga da ti dam ot sashtia star fiksaj prez kojto sa minali rentgenovi filmi :) hem sqm u Bg i ne shte chakash do Koleda :) pqk i bez pocherpka :) samo kaji koga si u PLD :)[smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: Junior   
Дата:   05-12-04 14:41

будапеща, до грамофон

Дата:   05-12-04 21:13

Въпросът с фиксажната почерпушка [beer] все още е актуален. Периметъра и обаче е околовръстното. В краен случай Княжево [smile].
Нещо не мога да зацепя къде е този магазин на 4-ти километър [smilie11]

Автор: Spitfire   
Дата:   05-12-04 21:23

хех гледам как ти предлагат ползван фиксах аз имам неразтворен останал (скоро ще трябва да пазарувам) а имам и ползван негативен (25% фиксажна сол в разтвора)
значи 2те места дето се сещам
-ул Будапеща в задънената част при Грамофон, Гьоте Институт и Младежкия театър в едно от дворчетата всъщност единственото там дворче мястото е означено с хартиена бележка продават разтвори
- Жълтия магазин е на ул Ак. Георги Бончев 2 като се тръгне от орлов мост към 4 км по Цариградско шосе в ляво улицата преди детелината до сградата на БАН тел. 73 77 94 / 979 30 92 там се продава неразтворена химия
фиксаж има и на други места само че бърз

Дата:   05-12-04 21:48

Вярно, че имаше на Будапеща едно химическо дворче, ама там май сега е една голяма дупка. Нали изкопаха амфитеатър и ще правят хотел отгоре.
Ще го погледна утре - под носа ми е. Ако не - ще видя в магазина. Наистина ми трябва съвсем малко. Не е за фотографски цели.
Благодаря за инфото.

първа  назад  1     всички  напред  последна