Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 хак на 300 д
Автор: petko_momchilov   
Дата:   02-12-04 15:27

знаете ли как се слага новият софтуер на 300 д, изтеглих го от един сайт. и ако нещо не ми хареса може ли да си върна старата версия

Отговори на това съобщение
 Re: хак на 300 д
Автор: jester   
Дата:   02-12-04 15:55

Хак да ти е! [smilie3]

Няма начин да не ти хареса, има си всичко като оригиналния + mirror lock-up, FEC и разни други приятни неща.

Ми това, което си си свалил трябва да е версията E3kr111B7.rar

разархивираш и копираш E3kr111.fir в главната директория на предварително форматирана флаш карта.

След това слагаш една добре заредена батерия в апарата, аз ти препоръчвам да му върнеш и фабричните настройки.

Гасиш апарата, слагаш картата, включваш, то те пита искаш ли да ъпгрейд-ваш, ти му казваш ОК, след това чакаш и като свърши форматираш пак картата, гасиш, палиш и си готов.

Можеш да си върнеш оригиналния фърмуеър като си го свалиш от официалния сайт на Канон.

А, да, копирането на файла с фърмуеъра може да стане само в кард-рийдър, а не с USB кабела.

Успех!

Автор: rufo   
Дата:   02-12-04 16:23

6te kajete li koi e tozi sait...?

Автор: djidji   
Дата:   02-12-04 17:04

http://www.bahneman.com/liem/photos/tricks/digital-rebel-tricks.html