Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 boni imam pitane
Автор: SanniE   
Дата:   16-11-04 02:17

Warning: fopen(/home/webusers/photo-forum/public_html/data/profiles/global.ini): failed to open stream: Permission denied in /home/webusers/photo-forum/public_html/inc/class.INIFile-v1.0.php on line 58

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webusers/photo-forum/public_html/inc/class.INIFile-v1.0.php on line 59

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/webusers/photo-forum/public_html/inc/class.INIFile-v1.0.php on line 67
Error:VERSION does not exist in GENERAL

tova normalno li e da mi go dava kato mi otvarq foruma??????i o6te ne6to kato otvarqm snimki ponqkoga mi se poqvqva na bel fon ne6to ot sorta na gornoto.kato dam refresh se opravq. sto taka tva e samo ot dnes. na drugi stava li im tva?

Публикацията е редактирана (16-11-04 02:19)

Отговори на това съобщение
 Re: boni imam pitane
Автор: stoevmobile   
Дата:   16-11-04 04:52

случи ми се, преди час/два, ама не записах кво беше написано. оправи се.

Автор: stoevmobile   
Дата:   16-11-04 05:47

уф[smilie11]
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/webusers/photo-forum/public_html/inc/control.php on line 1580

Автор: gorba4ov   
Дата:   16-11-04 06:19

Тази седмица имам само една снимка качена, а ми пише че имам три и не мога да кача други...[smilie2] [smilie2]

Дата:   16-11-04 07:02

huhh su6tia problem i na men dve snimki mi bqgat toest mi kazva 4e sum stignala limita i tova e polojenieto Mar4e!!!nqma porblem az nali sum techno idiot i mi e prosteno:)))))))[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: ejko   
Дата:   16-11-04 08:22

i na men mi dava...fatal error....

Автор: gorba4ov   
Дата:   16-11-04 08:36

това го разбрахме вече с error-а.. Трябва да се логнете в профила си, иначе не пуска във форум....[smilie10] [smilie10]

Дата:   16-11-04 15:30

4e az si bqh lognata?????????

Автор: boni   
Дата:   16-11-04 17:27

И Горбачов и Сани имате по 3 снимки през последните 7 дни качени в албума.Не разбрах къде е проблема ?
Пак напомням че се гледа не календарната ,а астрономическата седмица (7 дни ) от качването на последната снимка.

първа  назад  1     всички  напред  последна