Автор: pinko
Дата: 13-11-04 00:40
Аз категорично не съм съгласен, КАТЕГОРИЧНООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООО
ООООООООООООООО, И БАЩА МИ(а той е все е или поне и бил пак някаква фигура в фотографските общости) , МИ ВИСИ НА РАМОТО И ГЛЕДА КВО ПИША, и се дразни до смърт и .....
Съжалявам, ама ще си го кажа, ще изокам:
Вие, светата троица, кой знае защо, решихте, че сте лицето на българската фотография, че преди Вас таквоз чудо не е имало и след вас едво ли би могло да просперира, кви сте вие бе ще прегърнахте светлата идея за просперитет на БГ Фотографията... и т.н.и Амин
Нека и аз да кажа нещо:
Искам да ми отговорите, ама честно и без да се връткате като фльорци:
Защо тук не качва Антоан Божинов, защо не качва Вальо Киров, Тодор Янков, Аврам Аврамов, Сашо Александров, Надето Чипева, Асен Тонев, Динамир Предов, мога да изреждам до изнемощяване,(списъка е от точно 58 имена)нямаааааа и няма да има качествена фотография тук докато не се смени политиката...Защо НИКОГА ДОСЕГА ТУК НЕ Е ИМАЛО КАДЪР НА ГАРО КЕШИШЯН, например....
щото това, което сподели с мен Гаро, като се видяхме във Варна края на август, звучеше така:
Ми... смешници някакви... фанали Бога за шлифера(цитат)
Чат-пат, за колорит, качва Начо К., Генчо П., по едно време даже Павката Ганчев се беше престрашил, ама му резнахте...крилцата
Ъъъ, ама тя политиката си е все същата, и затова заглавната страница на Дейли Мирър беше:
Как може 59 милиона да са толко тъпи....
Ми кво да се праи, който плаща, той поръчва музиката....
Направи си сайт, гепни стинките от рекламодателите и опаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
ааааааааааааааааааааааа, бах маааму, кеф.......
|
|