Автор: volokin
Дата: 09-11-04 19:35
За тея пари с тези възможности. А Рикото по меренето изобщо не може да се мери на Ф80, да не говорим за светкавиците и функциите които поддържа Никон-а и Рико-то, огледалото не се заключвало, ми да това е недостатък, само трябва да ти кажа че Ф80 е с доста омекотено огледало, та в колко случай ще ти трябва да го заключваш, иначе признавам това е недостатък.
смешно е да ги сравняваме, най-малкото заради техниката която има в едната и в другата. иначе и аз уважавам механичните камери, ама не съм тръгнал да сравнявам ФЕ с Ф80.
От този клас едва ли има апарат за такива пари с такива функции. Апропо, казваш пластмаса, да, но само обвивката, скелето е метално! Естествено не е направено за джунглата в случай че те подгони тигър, ама то който ходи там си купува друга техника с други пари....
Визьора бил тъмен, е да не би на апаратите от този клас на другите фирми да им е по-светъл визьора? Пък и човек който не е виждал светъл визьор, едва ли ще знае че му е тъмен визьора.
Пак казвам, това е апарат убиец, имах го около 3 години и не си спомням да съм се дънил с него!
Заслужава си парите!! Друг е въпроса че в е-бай може да се намери на много ниски цени, но това важи за всичко.......
|
|