Автор: n1x0n
Дата: 09-11-04 13:06
Въпроса не е в спонсореството и масовостта!
Проблема е в контролирането на индивиди които са добре познати на форума, проблема е безконтролния офтопик, проблема е в това че хората опитващи да говорят за фото тук, биват заривани в глупости и шопски салати!
Не масовия потребител е проблема тук, проблема са редовните и липсата на контрол над ситуацията!
Само погледнете форума сега... темата "Айде, стига вече караници!" стои сред 2 лични свади /където хората вече отдавна са забравили за какво е почнал спора, но продължават/, едно обвинение в плагиатство /без доказателства/, едно оправдание за плагиатството /без човека да каже "не не съм крал"/, едно предложение за създаване на нов форум/албум, където да се коментират някои снимки /сегашния албум не е ли за това създаден/, един куп теми "аз си тръгвам", гарнирани с още толкова "що ревете че си тръгвате". Някъде там мъждукат 2-3 темички за фотография, които биват отстреляни надулу от гореописаните теми и край...
Само аз ли мисля че този форум е стигнал до крайна излагация?!
Лично аз не поствам тук, имам си причини за това, но харесвах форума тук защото беше жив, говореше се за фотография, обменяха се идеи. Сега пак го харесвам, но само защото е една 24 часова комедия. Биг Брадър чрез http! :-) Вече знам кой кого обича, кой кого мрази, домашните ви телефони, имената на бащите ви, работните ви места и кирливите ви ризи - само от четене тук! Обичам този форум! Жалко само че вече не е за фотография.
|
|