Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Почистване на Канон А-1
Автор: todorov   
Дата:   01-11-04 10:42

Вчера взех от един приятел Канон А-1 с намерението да почувствам лентовата фотография. За съжаление обаче той се е отнасял доста душмански към тази машинка и тя се нуждане от пълен преглед и почистване.
Кой знае къде в София мога да свърша тази работа качествено на прилична цена?
10х преварително [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Почистване на Канон А-1
Дата:   01-11-04 11:15

UP-че!

Автор: cristo   
Дата:   01-11-04 11:40

а пък аз вчера си играх с едно AV-1, на което се оказа, че му е счупено лостчето при байонета, с което тялото разбира на каква блента е обектива
за мое учудване, след всички изчетени хвалби на старите апарати, това лостче беше пластмасово (!!!)
та някакви идеи къде поправят стари Канони и могат да имат потрошени апарати за резервни части?

Дата:   01-11-04 15:50

Айде де - от един милион експерти никой ли не може да помогне [smilie11]
или не иска [smilie11] [smilie11]
или не знае [smilie11] [smilie11] [smilie11]
Up!

Автор: stoevmobile   
Дата:   01-11-04 16:00

това помага ли?:

Re: Spe6no Serviz na CANON???
Автор: jester
Дата: 26-10-04 10:07

Абе що само плашите народа, бе? Какво пък толкоз дерат в Пан Сервиз? Най-скъпият ремонт, който съм плащал там беше 69лв, за един А80, който беше падал на скали, и на нищо не приличаше - дисплеят му се вееше като прани гащи, а обективът така се беше омачкал, че дори не можеше да си помисли да се прибере. Смениха му сума чаркове за горепосочената цена. И друг път съм опирал до тях, никога не е било скъпо. Единствено са марди по отношение на малко по-стара техника. Не им се занимава ли, не знам, но предпочитат да ремонтират по новинки модели.

Дата:   01-11-04 16:01

Stoev [smilie24]
Пак си в час както винаги!
Айде връщай се за [beer]

Автор: Thor   
Дата:   01-11-04 16:03

цристо пак си са оакал[smilie5]
къде прочете че AV е сносен фотоапарат [smilie11]
по същата логика ,можем да погледнем и на смена 5 който имам и е доста по стар от Canon AV-1,и той пада към старите фотоапарати ама сигурно само болчетата му са метални [smilie5] та Canon AV-1 няма нищо общо с Canon A-1 ,по качеството на изработка ,материалите може да си приличат ,но са фотоапарати от съвсем различен клас все едно днес да сравняваш Canon 300D с Canon 1DMkII и да се чудиш защо някой хвалел 1DMkII и да се възмущаваш че 300D бил пластмасов ,след като се произвеждат по едно и също време ,тъй като по времето на AV-1 и A-1 мястото в иерархията на тези двата сред Canon-ските фотоапарати е било същото както и сега 300D и 1DMкII [smilie5]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-11-04 16:04

Цецо - Раковска тел. 9808310
Наско - Дондуков 18 тел.0887 360 051.
Тихо - Сердика 28 тел.9817177

Дата:   01-11-04 16:12

Mobby_Dick [smilie24]