Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Help CF Cart Data Error!!!
Автор: Sid   
Дата:   24-10-04 21:36

Днес ми блокира картата, както си разглеждах снимки, и 300Д каза ерор, после компютъра ми обясни, че не е форматирана. Моля пратете някаква програма за измъкване на информацията. И споделете случвало ли ви се е!!! Но най-вече Ви моля за софтуер за спасяване на данни. Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: Help CF Cart Data Error!!!
Автор: Gafa   
Дата:   24-10-04 22:07

Хмм до сега не ми сее случвало
преди ба фуджито ама то беше със смартмедия тивя тънките ,и те се скапваха много бързо
но за компакфлаш не съм имал ядове

Дата:   24-10-04 22:24

Ами тук във форума съм виждал, че и на други се е случвало, но на мен ми е за 1 път. Имам някакъв софтуер,Digital Photo Reovery, той май се справи чудесно, проблемът е че RAW-а го разпозна като TIF сега ще го преименувам, дано стане

Автор: zdimitrov   
Дата:   24-10-04 22:43

Погледни по-старите теми, имаше такава за възстановяване на данни от повредеа/изтрита карта.

Дата:   24-10-04 23:08

Ами гледах в тази от миналата седмицца, ама при мен е друг проблема. Визстанових каквото успях, но всички РАВ-ове са ТИФ и нищо не ги отваря, като ги преименувам обратно на РАВ, пак не ги отваря. Кажете какво да правя или ми препоръчайте/пратете софтуер.

Автор: thomasmor   
Дата:   25-10-04 11:00

Mislia che niama da stane, no ima oshte edno neshto, koeto mojesh da opitash.
Ako si snimal v RAW format opitai da si izteglish plugin za RAW-a za Adobe Photoshop i se opitai prez nego da otvorish kartata.[smilie24]
I si kupuvai samo San Disk, niama da imash takiva problemi [smile]

Дата:   25-10-04 11:54

Успях, със GetDataBack. Иначе картата ми е Кингстонр тук във форума казахар че е добра. Мисля, че причината за грешката беше във хака на 300Д, май ще повдигна темата в нова тема. Да обменим опит [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Tateos   
Дата:   25-10-04 15:18

Сид коя версия ползваш?

Автор: okokore   
Дата:   25-10-04 16:52

Сигурен бъди че проблема не е в хака на фотоапарата. И при мен става доста често напоследък с една куча карта която вземах наскоро. Solution: прибери я някъде на тъмно и инвестирай в нова! :)))

Дата:   25-10-04 17:16

Ами последната от юли месец. Картата е Кингстан, явно е от нея, ще помисля за нова, като му дойде времето

първа  назад  1     всички  напред  последна