Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Защо не мога повече от 3 пъти за 9 дни?
Автор: pehata   
Дата:   19-10-04 14:31

Разяснете ми, моля ви, правилника. В него пише, че в албум могат да се зареждат по 3 снимки на седмица. Вече е 9-ти ден от регистрацията ми, а все още мога да пускам само три снимки.[smilie11]

Публикацията е редактирана (20-10-04 10:51)

Отговори на това съобщение
 Re: за албумите
Автор: Krassy   
Дата:   19-10-04 14:32

Я, нещо ново! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: за албумите
Дата:   19-10-04 14:36

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Радвам се, че те развеселих. Смехът е здраве! [smilie18] [smilie18]

Re: Защо не мога повече от 3 пъти за 9 дни?
Дата:   20-10-04 10:11

Е? (Krassy, не питам теб)

Автор: Brummaker   
Дата:   20-10-04 10:15

[smilie24] [smilie18] [smilie24] [smilie18] [smilie24] [smilie18] [smilie24] [smilie18]

Автор: Junior   
Дата:   20-10-04 10:18

Перхане, имаш право да качваш по 3 снимки за ЕДНА АСТРОНОМИЧЕСКА седмица (измерена с точност до секунда)...

Автор: boni   
Дата:   20-10-04 10:20

Mogat da se zarejdat po 3 snimki na sedmica .
Kakvo znachi tova "Vse oshte moga da puskam samo tri snimki?
Broi se ot momenta na puskaneto na syotvetnata snimka .
Ako si kachil dnes 3 snimki ,sled 7 dni shte mojesh da kachish novi 3.
Ako vchera si kachil 1 i dnes 2 tova znachi che ot kachvaneto na pyrvata e minal 1 den i sled 6 dni shte mojesh da kachish oshte edna ,a sled 7 dni ostanalite 2 .

Дата:   20-10-04 10:39

Eм да де, от първата ми снимка е вече 9ти ден, ама нещо не става.
Ако първата снимка след 2-3 дни съм я махнал и на нейното свободно място в албума съм сложил друга, това обърква ли сметките?

Автор: snooper   
Дата:   20-10-04 10:43

Kato prochetoh "Защо не мога повече от 3 пъти за 9 дни?" si pomislih, che si ni obarkal s forum za sexualni problemi... pishete informativni zaglavia bre, hora!

Дата:   20-10-04 10:48

В интерес на истината, отначало заглавието си беше много информативно, но никой освен Краси не ми отговори. Така привлича повече погледа и гъделичка любопитството. И съответно ми писаха повече хора.[smilie18]

Автор: volokin   
Дата:   20-10-04 10:59

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   20-10-04 11:19

Da ,obyrkva smetkite razbira se .Gleda se ot koga si pusnal novata snimka

Автор: photoforce   
Дата:   20-10-04 11:53

МОЛЯ? Искаш да кажеш, че след като аз ВСЕКИ ДЕН сменям снимките, а седмицата ми изтича доре-долу ДНЕС;няма да мога да кача нищо ново още 5-6-7 дни ?! ЩО ЗА ГЛУПОСТ ? Нали съм сменял една с друга снимка само в рамките на квота от 3 снимки, що за глупава конфигурация да нямам право сега цяла вечност да увелича активните снимки в албума? Тук явно не става дума за "мениджмънт" на снимки, а просто да си ръгаме снимчици в албумчето и да чакаме по 50 дни, много се ядосах! Мисле, че днес ще имам нови три! Но ми е много забавно да пробвам кое как ще се приеме и често съм сменял една с друга! Ужасно глупаво!

Автор: deltalink   
Дата:   20-10-04 11:55

DA SНIT RULEZZZ

Публикацията е редактирана (20-10-04 11:56)

Дата:   20-10-04 11:58

Моля?

Автор: behemoth   
Дата:   20-10-04 11:59

photoforce ,
не се напъвай толкова [beer]

снимките от преди 3 дена никой няма да ги гледа защото са отишли на 6-7 страница най-малко обаче през рейтинга ти се виждат дори да си ги махнал от общия албум

Дата:   20-10-04 11:59

Da ,iavno e kraino vreme da sprem vazmojnostta za zamiana na snimki ,zashtoto osven che ne go oceniavate kato extra i ne go izpolzvate pravilno,a i ne se naushihte da si puskate samo nai-dobrite snimki

Дата:   20-10-04 12:05

Е, щом съм го използвал, сигурно го оценявам! Пускам си най-добрите снимки, но първо повечето не се харесват, и второ съм нов и не знам, сега се уча и ми е интересно, затова за последните 7 дни съм прекарал буклавно поне 30 часа пред сайта.
Оценявам всичко. А за възможността, искам да ти кажа, че всеки път, когато искам да пусна нова снимка, първо опитвах да я пусна, без да махам стара - данеби точно да ми дойдат новите три снимки, а аз да махна една от старите. Мислех, обче, че за снимките за седмица А може да се маха и сменя без ограничение, а когато дойде седмица Б, ако махнеш от А не се брои, но снимките, качени през Б могат да се сменят свободно до В. Защо да не е така ? Защо ще го махаш?

Ако бях "професионален фотограф" + "старо куче в сайта", щях А да си вярвам на снимките, Б да имам приятели, които веднага пишат под снимките ми "Браво, фотофорс, яко си го фанал тва", но не познавам никой и това го няма, и ето как снимките ми остават винаги назад и ми се иска да опитам с други. Освен това си имам само три снимчици право и не ми стигат, защото искам да покажа повече и да чуя повече градивна критика. Ако имах например 30 позиции, едвали бих сменил снимка освен, ако не съм получил НАИСТИНА градивна критика във смисъл "що не е еди как", или пък ако объркам нещо като правописна грешка в името, да речем. Но понеже имам само 3, можеби наистина не съм използвал възможността за смяна правилно. Просто ми е много интересно, това е всичко. Моля, да не се променя състоянието на сайта заради някакви глупави новаци, които стоят по цял ден и си мечтаят снимката им да хареса откровено на някой!

Автор: behemoth   
Дата:   20-10-04 12:05

е boni,
то това му най-хубавото на този сайт че можеш да махаш и слагаш снимки в общия албум стига да не са повече от три.

Дата:   20-10-04 12:10

Ще го направим още по-хубаво скоро :))
Обаче ,вие май не си давате сметка ,че тука взеха да се качват по 300 снимки на ден и те все по-трудно могат да бъдат оценени , видяни и кометирани.
Не може така.
Ще ви дадем нова възможност наистина да си покажете качествените снимки ,но трябва и малко повече самокритичност от ваша страна

Дата:   20-10-04 12:12

Може ли малко повече информация?

П.П. Виждам, че е трудно нещата да се оценят. Знам, че не е лесно. Но аз винаги гледам всички категории, различни критерии, а и назад, а когато някоя снимка ме грабне, влизам и разглеждам всичко на автора. Ако всички го правеха, нещата биха се оценявали на ниво винаги.

Дата:   20-10-04 12:14

Ne moje informacia za sega :))
Kato stane shte go vidite .

Дата:   20-10-04 12:15

[smilie24]

Автор: stoevmobile   
Дата:   20-10-04 12:23

boni [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: PolarBear   
Дата:   20-10-04 12:24

:)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна