Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Конкурсът "Всичко е любов"
Автор: boni   
Дата:   14-10-04 15:14

Качването на снимки за "Всичко е любов"приключва утре.
След това ще имате още 15 дни само за гласуване .Време достатъчно дълго за да гласувате за любимата си снимка от този конкурс .
От вас зависи кой ще спечели :))

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурсът "Всичко е любов"
Автор: Brummaker   
Дата:   14-10-04 15:19

[smilie5] как кой [smilie10]

АЗ [smilie3]

Автор: photoforce   
Дата:   14-10-04 21:48

[smilie18]

Автор: Sid   
Дата:   15-10-04 00:08

Я да попитам: до утре мога да качвам в профила си снимки за конкурса или от профила в Албума? Някой има ли идея?

Дата:   15-10-04 00:10

Do utre moje da se kachvat snimki v galeria "Vsichko e lubov" - t.e. v profila

Дата:   15-10-04 00:15

А от профила към албума. За това има ли срок?

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   15-10-04 00:19

Neka nai-hubavata snimka pobedi !!! sas sigurnost nqma da e moq xaxaxaxa Uspeh na si4ki !!
6te glasuvam za vas !!! ili pone za tezi koito go zaslujavat !! [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   15-10-04 00:20

Ne niama.No do 30 .10.teche finalno glasuvane i shte byde obiaven rezultata,taka che si gubi smisyla

Дата:   15-10-04 00:23

Да, така е. Благодаря ти [smile] [smile] [smile]

Дата:   15-10-04 01:40

А гласуването по оценката на снимката ли става? Ако е така, логично е, че онези, публикували първите снимки с по 300 точки няма как да се мерят със също толкова добри неща с по 100, защото са качени скоро. Не говоря за мои неща, а за принципа. Би било страхотно, ако след датата на затваряне - утре, се изтрият точките и се започне равностойно гласуване, като снимките се дават рандом при всяко зареждане на сайта. така със сигурност ще бъде видяна всяка една снимка и всеки ще има шанс,определен не от пазарната икономика ( кога е качил снимката по дата ), а колко качествена е работата му. [shtrak]

Автор: junior   
Дата:   15-10-04 02:27

Фотосилен, що не земеш малко време да разгледаш сайта (и да помислиш), например некой друг месец, преди да пишеш из форума??!?!?!?!??!?

Автор: nlbk   
Дата:   15-10-04 02:44

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif

Дата:   15-10-04 12:38

А ти па Джуниор, не ми се праи на гъзар, а ако имаш да казваш нещо, по-добре да ми го кажеш сега и веднага! А, как ще е, А? НЕ МИ ГОВОРИ ТАКА! Ще пиша където си искам, а ако има някакво положение, което ми е убегнало, мисля, че точно затова имам правото да попитам, за това е и сайта и форума, а ако ти преча нещо лично, съдействай да се махна от тук, защото, ес ай лив, ай уил райт, ясно?
[smilie23]

Автор: volokin   
Дата:   15-10-04 12:42

photoforce, не се впрягай, тук езика на форума понякога е малко необичаен. Джуниър не го е имал лично срещу теб, убеден съм че като идеш на някоя сбирка ще разбереш.

Ти всъщност изпусна един форумец с много колоритен език, толкова колоритен, че трябваше да напусне форума, та така....
Няма нужда от излишни спречквания ;-))[shtrak]

Дата:   15-10-04 12:44

Ти недей да се нервиш на Джуниор.Просто темата е обсъждана вече поне 20 пъти.
Гласуването върви вече 3 месеца.
Всяка снимка е имала шанс да се вижда в 3- дневен и 30 дневен рейтинг еднакво дълго.Основните си точки снимката натрупва до 2 седмици след качването си ,така че шансовете са равни за всички.
Има още 15 дни само за гласуване за да се даде шанс и на последните качени снимки.
Разгледайте последните качени снимки като използвате 24 часовия ,3 дневния и 30 дневния рейтинг и гласувайте .

Автор: ognyan   
Дата:   15-10-04 12:52

Ne me gledai taka momche:)))
https://photo-forum.net/static/forum/2007-08/zqrr9708.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/566/o632334380372187500.jpg

Автор: JUNIOR   
Дата:   15-10-04 13:52

Охоооо, чак сега забелязвам, че тука нек'ъв отворен ГЪЗ - музикантче се дърви... Интересен... ЩЕШЕ ДА БЪДЕШ, АКО ИМАШЕ повече от два пръста чело и знаеше от къде се гледа фотоапарата... а сега си жалък в опитите си да се набуташ в "А" група като симулираш активност във форума...
Отиди си играй с мандолинката, а остави големите батковци да се занимават с мислене...
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

А между другото, предишния път ти дадох приятелски съвет, а ти не го разбра... сега вместо да си гледаме и двамата кефа, ще трябва да пишем безумни глупости....[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Анонимен   
Дата:   15-10-04 13:58

Даааам... бати Джуниър е прав [smilie7]
Старо куче... хе хе хе
Лафа е такъв - ако нещо не става - прочети упътването [smilie10]

Дата:   15-10-04 14:05

Виж какво, ДЖУНИЪР.Няма да пиша глупости. Искаш ли да ти кажа кой съм аз ? Никой. Абсолютно НИКОЙ. Ясно ? Тук съм за удоволствие, през целия ми живот никой никога и една дума не ми е казал как се снима или как се пише. Правя всичко за удоволствие, а не, за да се карам. И не съм се отварял. Ти ме наричаш гъз. Аз не съм те обиждал. Просто предложих като вариант за бъдещ конкурс да се гласува след приключване на ъплоудите, за да може всички снимки да се поставят наравно, не за първите 20 дни, или нещо, а от веднъж, заедно. И да има албум за гласуване, където винаги да излизат разбъркано, така, че всяка снимка да е и първа и последна. Така би било интересно.
Не съм се правел на интересен и не смятам, че е постъпка на големи хора да се дърляме като излезели от гората ( това и за двамата го казвам ). Ти как мислиш?

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   15-10-04 14:10

photoforce https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Дата:   15-10-04 14:10

Всички [beer]

Re: Конкурсът
Автор: RossN   
Дата:   15-10-04 14:20

photoforce, ако поразгледаш форума, ще видиш далеч по-интересни дебати. Не се връзвай за такива неща. Днес е петък, хората нервни, изморени, не се дразнете взаимно.[beer]...по добре им пусни една тема Д20 срещу Д70 и гледай за какво иде реч, пада едно препиране и философстване. Ама добре че го има, та и ние да поодкраднем нещо. Кради от тях, не ги провокирай!!! Поне докато не изпиеш 2-3 галона бира с тях[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer]

Публикацията е редактирана (15-10-04 14:21)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   15-10-04 14:28

RossN https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif
Не искам тема "Д20 срещу Д70 ". Гади ми се от нея :((

Дата:   15-10-04 14:28

Правилно. [smilie8]

Автор: JUNIOR   
Дата:   15-10-04 14:56

Опа смеее... дай да почваме да гледаме снимките за "Всичко е любов" - остават само 15 дни, а има много да се гледа/критикува/хвали/гласува... аз до дега не съм гласувал за никоя... та сега шъ имам ногу рабута...

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна