Автор: stoevmobile
Дата: 18-10-04 21:24
joy04, пиша у темата ти, че сигурно я следиш, като се качва на горе.
Поводът е една хубава снимка на уважаван от мен Автор и отзивите ти за моите коментари, дето днес видях.
joy04, всеки има лични възприятия, едно и също нещо всеки двама души възприемат различно.
Нападалите листа по алеята в парка са романтика за влюбените, вдъхновение за художника или фотографа, неприятност и грижа за служителя от "Чистота".......
Никъде не оспорвам майсторството на Автора (чиито фотографии май доста съм коментирал от собствената си гледна точка и смятам да продължавам така) или качеството на снимката. Просто предлагам едно по-друго виждане. Не разбирам, с какво ти боде в очите това?
Относно изказването на “компетентни” мнения навсякъде – тц, пак грешиш, изказвам лично виждане. Някъде да си чела у галерии или у форум, че съм “компетентен фотограф или фото-критик”?
А за нямането на нито една снимка у форума – ами нямам, предпочитам да не качвам неща, дето сам не си харесвам, ей тъй за масовка, у групата на Авторите. Ако кача трийсетина “мазнотийки” , по-добре ли ще започна да коментирам???
Не разбирам, защо ако викам ура на снимки, то си се възприема като “Добро утро, съседе!”, като изкажа по-различно мнение и виждане, търсят снимките ми за справка?
И каква справка ще направиш, ако намериш примерно професионално ориентирани снимки с прилично качество на нещо, дето бъкел не разбираш що е?, примерно обекти от типа на това, второто, третото или купища други подобни? Какво ще разбереш и как ще го оцениш? Като "нещо лъскаво дето много ми харесва и развълнува" или като "нещо лъскаво, дето е "прогоряно в горният десен ъгъл".... Вчера пак ме ядоха, че съм се изказвал без да разбирам и без да имам публикувани снимки. Писах по въпроса у темата за "прието ли е да си гласуваш сам"...няма да пускам линкове и тук. Ако ти е интересно, погледни сама. Толкова ли е важно да се качват тука снимки, не разбирам....
Едно лично мнение колкото броят снимки/точки ли тежи?
|
|