Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Абе кво става тука бе...
Автор: dino   
Дата:   13-10-04 22:19

Мога само да вадя снимки от албума към профила си,а обратно-"Към (уреда)албума" не ще ???????
Моля Админа за некво прояснение...[smilie2] [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Абе кво става тука бе...
Автор: boni   
Дата:   13-10-04 22:21

Не те разбрах нещо

Дата:   13-10-04 22:28

Здравей Бони,
Като кликна върху стрелката която сочи надолу("Махни от албума")-то я маха,а обратното-"Към албума"-не ще да изпълнява командата-мисля,че тая седмица не съм вкарвал снимки?

Дата:   13-10-04 22:30

Сега ще видя

Дата:   13-10-04 22:32

Тая седмица имаш 3 снимки в албума

Ако искаш д авкараш нова трябва да свалиш някоя от тези 3

Дата:   13-10-04 22:34

седмицата не е календарна а се броят 7 дни от както си качил снимка

Дата:   13-10-04 22:34

Ахъъъъъъъъ
Благодарско

Автор: photoforce   
Дата:   13-10-04 22:38

Добре, искам да питам и аз. За днес съм качил три снимки. Повече - не може. Това, означава ли, че, ако изтрия някоя от настоящите, ще ми се отвори възможността да кача нова, или само ще се мина, като ще се наложи да дочакам следващият момент за качване така и така ?
Друго, което не ми е ясно, как се броят трите снимки на ден - календарни, или на 24 часа?
Трето - снимките за седмица ( към албума ); ако, когато мога да кача пак три снимки, вместо това сваля една, ще мога ли да кача четири, или ще се мина ?
Четвърто - как се брои времето от една седмица - от последната качена снимка трябва да мине седмица и имаш право на ТРИ нови, или когато мине една седмица от пред-пред-последната, ще мога да кача поне една нова?
Всички тези времена са малко трудно за работа със, и затова, ще е чудесно, ако някъде има дати и/или часове за това кога можеш да качиш - иначе се стига до варианта със експериментирането, който е малко времеотнемащ и безмислен. Или греша... ? [beer]

Дата:   13-10-04 22:39

Ам що като свалих стара , за да пробвам с нея напред-назад, тя не се върна ? Сигурно не може?????????/

Дата:   13-10-04 22:42

Дино не трябва да сваляш стара - това обезсмисля нещатал Трябва да свалиш от последните 3
Дните и седмиците не са календарни а са 24ч и 7дни от последното качване
Ако изтриеш снимка можеш да качиш друга на нейно място
Ако свалиш снимка от албума качена в последните 7 дни можеш да сложиш на нейно място друга

Дата:   13-10-04 22:47

Добре, имам тогава един много сериозен въпрос. Можеби, е малко слжно да се разбере. Ето, какво мисля.

ВАРИАНТ ЕДНО
Качвам една снимка. Утре, друга. И, ми остава една. Качвам я след 5 дни. И трябва да чакам още седем, за да мога да сложа три нови.

ВАРИАНТ ДВЕ
Качвам една снимка. Утре, друга. И, ми остава една. Логично е, ако я кача след пет дни, само след ден да мога да кача пак ЕДНА нова. Тоест, да има три времена, които се броят линейно за трите снимки. Така на седем дни ще отваря винаги възможност за нова снимка. Защото, ако сайта действа на вариант едно, то е по-хитро да качиш три снимки наведнъж, - така ще можеш само след 7 дни да слагаш още. Малко, не е логично. Разбираш ли ме?

... тези ограничения са заради място на сървъра, или, за да мислят хората какво качват? На мен лично ми харесва и много одобрявам ограниченията. Така се цели качество за сметка на многообразие. Само, дали може някъде да пише кога какво може да се качва ?

Дата:   13-10-04 22:49

варианта по който работи сайта е 2 [smile]
Ограниченията са за да мислят хората какво качват и да не задръстват галериите с шлака[smile]

Дата:   13-10-04 22:54

Аз, си мислех и друго.Дори и при този вариант, в един момент ще има прекалено много качени снимки, достатъчно, за да не е възможно да се видят всичките и да имат шанс да бъдат оценявани. Именно този проблем, че новото винаги е напред, ме притеснява малко. Ще е хубаво, ако има някакъе бутон, отваряш слайдшоу ( в стила на саита, със трите бутона некст, привиъс и стоп ), като снимките да са на рандом от дадена галерия, или от целия сайт. Така хората ще могат да разглеждат със лекота нови снимки, на които преди не са могли да обърнат внимание. Може да се добави и скрипт, който да изключва от тази рандом галерия снимките, за които даденият потребител вече е гласувал, или дал мнение. Какво ще кажете? [shtrak]

Дата:   13-10-04 23:07

Не знам,но на мене вс това ми се струва мн сложно,не се сещам сега какво да предложа,но ми се иска кат ми е кеф,да ...вкарам,а като не може...ми минава кефа - нещо кат оная работа[smilie3]
После,виждам,че и така си влиза шлака-както му казвате тука,иии кат влезе снимка, да , аха , мноо хубу ,cool , супер/мупер ,и след един ден потъва и се забравя-в смисъл,че никой не ги поглежда повече (нямам в пред вид моите)...
А иначе-голям лаф моабет пада тука...
Хайде и аз кат мъжете [beer]

Автор: stoevmobile   
Дата:   13-10-04 23:20

dino, не се коркай бе!
аз докато се науча да вкарвам активен линк или снимка, месеци минаха, изчетох всичко в търсачката, пробвах многократно и накрая излезе.
сега се уча как да качвам в профила си, ама до няколко месеца и туй ще стане[smilie5]
а за забравяне - хубавите не се забравят - винаги мога да се сетя кой е супер у макро, кой снима най добре голи модели, птици или архитектура, и т.н., макар и да не ги следя редовно.
А и тук, у "лаф-моабета", се свиква с това, кой ще те светне на майна, на тема обективи, апарати, цени, фотосопи, програмки.... и т.н., след няколко месеца.......
а туй за [beer] си е винаги актуално[smilie5]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   13-10-04 23:35

И-и-и-и, дето, имаше, един израз, "А'ре,не,а?!"...

Изтрих снимка - след като, честно ще призная, мислех коя от петте си да махна, само и само да мога да сложа нова. Но, уви! Сега съм с четири. Но нова, пак, не мога да сложа. Стана точно това, за което ПОПИТАХ и ми казаха, че няма проблем. Еееее!!! Искам сега бонус качване на снимки! Не е честно... Защо стана така ? [smilie11]

Дата:   13-10-04 23:53

Аре светни ма как се вкарва тука,щото сигур съм мноо тъп....????[smilie22]
Пробвах един два пути,ма ша ми са смеят вече-то и за там четене иска,наука демек цяла...

Дата:   13-10-04 23:55

Как се вкарва тук - какво ? Къде? Текст във форума, снимка във сайта, снимка във форума, какво ? Ще помагам, само кажи! Няма нищо смешно.[smilie24]

Дата:   14-10-04 00:08

photoforce , почакай някоя от другите да набере скорост/точки и после пак се пробвай бе!
Защо мислиш, че публикувани 4 са по-малко от публикувани 5?
Или мислиш че броят на точките/коментариите е правопропорционален на квадрата на публикуваното?
Искаш бонус[smilie5]
Ми аз искам и мерцедеса на **** и той лично да ми е шофьор и да зарежда за сметка на ТМ корпорейшън, и да не поства у форума, а да ми шепне резултатите от тестовете си, а пък аз да ги продавам после, и секретарка си искам, да пише вместо мен, ама няма да я посочвам - тя си знае, искам и група фенки, да ме гледат в очите, докато си избирам с коя моделка ще се [beer] , искам и тези от ТОТО-то да не се правят на гъзове, а да делиме поравно или поне по братски джакпотовете, искам онези от Canon да направят онази тухла-четворка 1дс по-лека и по малогабаритна по размер, и да ми я дадат за временно безплатно ползване 1-2 години, с няколко обектива и подходяща чанта със светаквици, искам.....
Ми ще ми се бе!!!!!!!!!!!!!
Де се ръгаш ти с твоя бонус от качване на снимка [smilie10]

Ама така стана, че го пратиха GenaDP да отмаря у некой руски сайт, а той бонусите раздаваше, ей-й-й-й-й, спомени.......
Ако четеш това, наздраве[beer] , GenaDP!!!
[beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Дата:   14-10-04 00:09

За да качиш нова снимка СЕГА ,трябва да махнеш някоя качена през последните 24 часа ,а не изобщо някоя.
Имаш право на 3 снимки в профила за 24 часа

Дата:   14-10-04 00:11

Дино,какво искаш да те светна точно?
Стоев ,Гената не сме го пратили никъде - помолихме го да бъде по-толерантен,но на него не му харесва просто.
Мерцедеса ми е доста стар между другото :))

Дата:   14-10-04 00:13

Абе за снимки става въпрос естествено

Дата:   14-10-04 00:15

До СТОЕВ МОБАЙЛ (оод?)

Не искам бонус, бе човек, това беше шега. Искам, като се каже - триеш, качваш, да не стане после триеш - [beer] ( ако мога да използвам иконката във смисъла, във който я използва ти по-горе!

Бони,

Добре, как стана следното нещо, регистрирах се вчера вечерта към 10-11, качих три снимки. Днес, още по обед, качих още две, и след това ми даде съобщение, че не може повече. Сега изтрих една и не мога да кача нова, имам четири.

ДО ВСИЧКИ,

Все ми е тая дали имам една или сто, дали ги харесват, или не, не се мисля за велик, нито искам да имам повече от другите, нито въобще ми пука какво мога да качвам. Издребнявам не, заради идеята, а защото ми е интересно да знам повече за конструкцията на сайта и възможнистите, които предлага. Такаче, моля, без такива коментари като по-горния. Ай наздраве [smile]

Дата:   14-10-04 00:15

Ами имаш едни линкчета - "вмъкване на картинка " "вмъкване на линк"
Натисни ги бе и слагай вътре адреса!

Дата:   14-10-04 00:18

boni, ти от шега не разбираш ли? [smile]
А стар мерцедес няма - или е мерцедес или е нещо друго[smilie18]

А GenaDP си е Gena DP и съм сигурен, че чете тук, затова му казвам [beer] и винаги ще му го казвам, а и се надявам да успея да се видя на живо с него някога[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна