Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ако някой го интересува това ......
Автор: GT   
Дата:   08-10-04 10:01

Обектив Carl Zeiss Jena Flektogon 4/20 с твърд кожен калъф в отлично състояние. За какви апарати става пише в чичко Google [smile] . Цена 150 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Ако някой го интересува това ......
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   08-10-04 10:10

exakta байонет, М42...ехе-е-хе.

Дата:   08-10-04 10:11

Мдааам [smile] архивно е [smile]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   08-10-04 10:15

не е архивно, ама може да е направено за различни апарати, и това и гугъла не може да го каже ,а само ти - твоя за какъв е?

Дата:   08-10-04 10:25

Ами той ми е наследство ... никога не съм имал апарат за него, четох в гоогле че ставал за екзакта и практика, но не мога да кажа. Онзи ден случайно го намерих на тавана барабар с цялата лаборатория за B&W и за това го пускам тук, ако някой знае и ще му върши работа да го вземе [smile] щото аз няма как да го закача на моя канон.

Автор: Thor   
Дата:   08-10-04 13:15

GT ,
ако е на резба M42 ,нямаш проблем да го закачиш чрез един преходник/адаптор за около 30-50-на лева според зависи дали ти е механичен или аутофокусен фотоапарата ,а аутофокуса няма защо да се притесняваш сигурно на този обектив фокуса му е до безкрайност започва от два метра нататъка ,единственият проблем ще е в меренето - според зависи какъв фотоапарат канон имаш ,ако е механичен с FD байонет нямаш грижи ,ако е 500N ще е чудесно мери си без проблем ,но ако е от по новите от този клас и по надолу ,светломера се бърка ..[smilie7]

http://www.adorama.com/CZPUEOS.html

http://www.adorama.com/CZPUCA.html

[cool]

Дата:   08-10-04 15:45

Здравей Thor [smile] обектива е на байнет не е на М42, не мога да го закача на моя 3000N освен ако няма някакъв преходник, иначе фокуса му започва от 16см. до безкрайност. Мисля че няма как да го ползван и за това го продавам [cool] undefined

първа  назад  1     всички  напред  последна