Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся Knockout 2 на Corel
Автор: Sid   
Дата:   17-09-04 00:57

Това е една страхотна програма за тифецване, за съжаление никъде не мога да я открия. Ако се вярва на демо фимчето програмата е в състояние да направи тифец на разплискана вода със преозрачност и т.н. Ако някой я открие да свирка [smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся Knockout 2 на Corel
Автор: bundy   
Дата:   17-09-04 02:09

Sid,имам версия 1.5 + serial(тифецване???-т'ва не го разбрах...)
- много добра за маски.Около 37 МВ е - ако те интересува кажи къде и как да ти я upload(или мога да ти я пекна на диск).

Автор: epixs   
Дата:   17-09-04 08:44

az tova Knock out sefte go chuvam - mozhesh li da mi go mailnesh? Samo che na dve chastimai po-dobre - daanjsh@factor-r.net

Дата:   17-09-04 12:02

bundy много ти благодаря предварително. Предлагам ти да ако ти е удобно да ми я пратиш на мейла: sider_evtimov@grey.bg, може би зипната на 2-3 части, Въпреки, че мейлът ми е неограничен. Разбира се ако ти е по-удобно я качи някъде и пусни линк за теглене:). [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Тифецване е термин за отделянето на някакъв елемент от фона на картинка. Навремето това се правеше като се "рисуваха" пътечки във ФотоШопа, записваха се файловете като епс и т.н.
Не знам от къде идва термина (не е от .ТИФ със сигурност) сега е много по-удобно със маски, но тогава нямаше друг начин. ПСД-тата не се разпознаваха от КуаркХпреса, тифовете не поддържаха пътечки, нито слоеве.

Дата:   17-09-04 12:08

epixs, не съм работил с програмата, но както вече казах, гледал съм демо филмче, изглежда много добре. Голяма мъка е във ФотоШоп да тифецваш коса или пък стъклена бутилка, докъто тази програма се справя доста добре с нещата и спестява много труд. Разбира се след това се налага да си докоригираш нещата на ръка, но все пак :)
Та е полезно да я пробваме. [smilie24]
Исках да те питам за "Фактор Р". Имаше преди няколко години такава фирма в сградата на "СофияПрес", познавах се с Краси. За същата фирма ли става въпрос (мейла ти). те тогава работеха на Макове

Дата:   17-09-04 12:20

Predi 5-6 godini govorehme za edna i sashta firma, sega veche ne - bili sme zaedno, no v momenta vsichko e vav Varna s izkliuchenie na pechatnicata ni za flexo, koiato e v sofia.

Дата:   17-09-04 12:23

Zipnah go,no izleze 30MB ,a faila e .exe i ne moga da go razdelia,syotvetno da go mail-na.
Namerih serial za version 2.0 -
Corel Knockout 2.0
NAME: rth77 serial: KO20CRD-0019351-RKU
Vyv free.evro.net go ima,no neshto linka ne raboti.Shte go potyrsia i shte pisha pak.

Дата:   17-09-04 12:42

Много ти благодаря bundy. После ще обменяме опит за работа с програмата :).
epixs имаш ли идея къде е сега Краси. Доста неща съм научил от него!

Дата:   17-09-04 12:55

hmmm... mai ne se seshtam, neshto mi se vyrti v glavata DELTA plus / Plovdiv, no ne sam nikak siguren

Дата:   17-09-04 13:19

Ами!?! Наложи ми се да работя с Делтата преди няколко години, не останах с много добри впечатления. Не бяха много в час. Доколкото си спомням и брат му се занимаваше със същото.

Дата:   17-09-04 13:20

bundy, много ти благодаря, захапах да тегля файла от Евронета. Засега е ОК. [smilie19]

Дата:   17-09-04 14:03

[smilie24]

Автор: lubo1972   
Дата:   17-09-04 16:45

Хайде ако успееш да го свалиш да го сложиш някъде /free.data ili free.bol/ че нещо при мен не иска да тръгне от еврото [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна