Автор: okorizis
Дата: 18-10-06 08:36
При какви случаи се трият снимки от албум всичко-албум според ,който по подразбиране, трябва да се откриват
наистина ВСИЧКИ снимки,естествено без мерзките,безогледно изплагятстваните и т.н.и доколкото знам снимките се подреждат хронологически-по реда на въвеждането им от авторите и преполагам отсъстват,поне в този албум,всякакви естетичесли филтри и сортиране по рейтинг.
или Греша?!
В настоящия случай за първи път,качих преди два дни - три снимки наведнъж -според правото на настоящия ми рейтинг,и след някакави часове кротко разглеждайки остналите фотографии в обратна последователност от същия албум, се натъкнах на тъпото си озадачение -дали нямам бели петна или мегапикселно халюцинирам,след като ясно бях видял ,че са се качили сред останалите,а сега -никакъв помен от тях,макар че в профила ми си стояха спокойни и налични. ако ключето от палатката е че "Администраторите на сайта могат да изтриват по своя преценка от "албум - избрано" снимки, които не отговарят на условията на сайта, като автора им губи квотата си за седмицата" нека се поясни.
не обичам да бия излишни тъпни и да глашатайствам наред-същия въпрос в сходна форма отправих и на предоставения навярно и за такива въпроси - webmaster@photo-forum.net,но отговор не последва.
простете за създаденото неудобство,и очаквам адекватно пояснение.
благодаря
|
|