Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 за новите правила???
Автор: marvin   
Дата:   03-10-06 23:53

Здравейте,
във фото форум качвам снимки от поне 2 години, и макар и да съм просто любител фотограф, не мисля, че качвам глупости и пълня форума със снимки за спомен. По принцип не харесвам системата с точки, но предполагам , че при масовизацията на този сайт, това е единствения начин по-добрите снимки и фотографи да изплуват над общата маса.. това го приех , разбирам го.
Обаче, току що с изненада откривам , че сте сменили правилата, при което мога да качвам снимки само в албум Хумор!!!???? и някаква неясна категория Представяне... Е не претендирам , че съм особено деен във форума, но смятам ,ч е след 2 години постване, коментиране, непрекъснато желание да подобря снимките си и да науча нещо, заслуважавам малко повече от това да качвам нещата си във категория ХУМОР.. Напоследък се занимавам основно с пейзажна фотография, която признавам ми е слабост, е няма да поствам снимките си, в които съм влагал усилия , труд и много желание в тези нови категории!!

Уважаеми админи, мисля , че ситуацията е леко абсурдна, какво предлагате, да направя някоя глупост с цел да си кача Б рейтинга на някоя снимка ли? винаги мога да изтрия някоя стара снимка и да я кача пак, с надеждата да прибера така ценните според вас точки, но не това е идеята на форума нали? Не мисля , че съм единствения човек в такава ситуация..

Re: за новите правила???
Автор: nsirakov   
Дата:   03-10-06 23:57

от утре ще можеш да пускаш пак за избрано недей съ коси
Дата:   03-10-06 23:59

кво утре пак ще сменят правилата , така ли?
Автор: джъмбо   
Дата:   03-10-06 23:59

ех пуканките свършиха
Автор: d_vox   
Дата:   04-10-06 00:01

не се връзвай на болшевизма им))) всички са равни но наякой са по-равни! БЛАГОДАРЯ ВИ АДМИНИ!!! ЗАБАВЛЯВАТЕ МЕ ЧУДЕСНО!!!
Автор: mggeorgiev   
Дата:   04-10-06 00:13

Джъмбо е виновен[smilie5] Разкрит си!
Автор: mravunko   
Дата:   04-10-06 00:13

снимките на първия екран в "Представяне" се завъртат за има няма час. айде някой да ми обясни как един нов автор може да събере 25 точки в рамките на 1 час, рейтинг Б?

- невероятно добра снимка (не просто добра)
- други приоми.

ами аз викам админите да плащат на тия от рейтинг Б, че то няма да има кой да гледа снимките. не просто добрите ще се затрупват от други, ами направо ще се затрупват 10 пъти по-бързо. все още смятам, че не е доизпипана системата[smilie23]
Дата:   04-10-06 00:18

mravunko написа:

йде някой да ми обясни как един нов автор може да
> събере 25 точки в рамките на 1 час, рейтинг Б?
>

марвин вече има...[ezik] [ezik]
Автор: Блясък   
Дата:   04-10-06 00:18

Аз си махам снимките в знак на несъгласие! А вие?
Автор: mravunko   
Дата:   04-10-06 00:23

nsirakov написа:

> mravunko написа:
>
> йде някой да ми обясни как един нов автор може да
> > събере 25 точки в рамките на 1 час, рейтинг Б?
> >
>
> марвин вече има...[ezik] [ezik]

сигурно е покрай истерията за новите правила, като се уталожи малко ситуацията ще я видим тая работа:)

интерес за мен представлява статистиката колко автора с рейтинг Б влизат в рамките на 1 час в галериите, не във форума.
Автор: mggeorgiev   
Дата:   04-10-06 00:23

Недей, няма смисъл. Протестът е безмислен в случая. Ако искаш не пускай нови, но не трий.
Дата:   04-10-06 00:25

защо ще ги махаш? лоши ли са? вече си ги махнал, не мога да преценя. но не смятам това за правилен подход. този форум ни предоставя начин да покажем възможностите си, без нас той е безмислен. на мен също не ми харесват ограничения.
Автор: elmo   

Засичам колко време ще е необходимо на админ да метне и тая тема у зоната![smilie5]

Не сте прави другари! Днес след титанична борба администрацията на сайта тихомълком премахна онова безумие "Екология" - Днес "Екология", а утре "Хумор" и "Представяне"![smilie24] [smilie18]
Автор: chiphead   

Блясък, мини през зоната - там са преместени повечето теми, има и за триенето [smilie24]
Автор: elmo   
Дата:   04-10-06 00:28

Блясък, аз пък ще пускам само в хумор, искат забавление - ОК![smilie19]
Дата:   04-10-06 00:30

братя админи, извадете маузерите, развейте червеното знаме а дръжката му...знаете къде!
Автор: zenn   
Дата:   04-10-06 00:31

tova sie koripciq jiva
Дата:   04-10-06 00:35

марвин първият постинг от теб е за съвсем друго нещо от последния ти...
Автор: stiif   
Дата:   04-10-06 00:35

E ve4e se vaorajavame , koi s kakvoto moje i kakkvoto sabq pokaje i sarce maiko unajka:))))))))))))
Автор: rosentushev   
Дата:   04-10-06 00:38

Ми то сайта си го приватизираха някои хора, предлагам да не качваме повече тука, и без това до сега си гласуваха един на друг "богоизбраните" и си повишаваха изкуствено измисления рейтинг! Не съм съгласен да се качват снимки от семейния албум, обаче, когато някой иска да се учи и да разчита на градивна критика...не е това начина!
Честито, Вашият сайт, само за Вас![smilie19]
Автор: yakumo   
Дата:   04-10-06 00:39

Абе, се тая... На админите това им е работата, обаче, гледайки първите страници на албумите, не забелязвам бленуваното изчистване на фотографската раса [ezik] ...
Поне откъм качество. Откъм количество, не знам... може и да се спести някое хардче...
Автор: apollo   
Дата:   04-10-06 00:43

https://photo-forum.net/joro/emoticons/A216.gif

Тя знае как да го дига... рейтинга де[smilie21] [smilie18] [shtrak] [beer]
Автор: boni   
Дата:   04-10-06 00:44

Не се притеснявай, ще забележиш сега като се ъпдейтнат към представяне старите снимки в профилите на авторите, дето ги бутат в момента към избрано. Както и като оправим Хумор да не се вижда в избрано. Още се работи
Дата:   04-10-06 00:47

да си призная не следя форумите и дискусиите редовно, така че идея си нямам за развитието на споровете тука, целта на поста ми беше да изразя несъгласието си с промяната...
няма да трия снимки, доста време съм вложил да ги кача всичките, няма и да се махам от форума, поне засега.. ама вземете помислете малко преди да правите такива промени..
Дата:   04-10-06 00:47

това е сайт за свободна фотография, където всеки, който се интересува може да покаже какво може и да научи още. вярно е, че има много некачествени неща, но все пак това е свободата, да има от всичко. а хората от форума сами си определят кое е хубаво и лошо. не бива да има ограничения!
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

Тази тема е затворена