Автор: marvin
Дата: 03-10-06 23:53
Здравейте,
във фото форум качвам снимки от поне 2 години, и макар и да съм просто любител фотограф, не мисля, че качвам глупости и пълня форума със снимки за спомен. По принцип не харесвам системата с точки, но предполагам , че при масовизацията на този сайт, това е единствения начин по-добрите снимки и фотографи да изплуват над общата маса.. това го приех , разбирам го.
Обаче, току що с изненада откривам , че сте сменили правилата, при което мога да качвам снимки само в албум Хумор!!!???? и някаква неясна категория Представяне... Е не претендирам , че съм особено деен във форума, но смятам ,ч е след 2 години постване, коментиране, непрекъснато желание да подобря снимките си и да науча нещо, заслуважавам малко повече от това да качвам нещата си във категория ХУМОР.. Напоследък се занимавам основно с пейзажна фотография, която признавам ми е слабост, е няма да поствам снимките си, в които съм влагал усилия , труд и много желание в тези нови категории!!
Уважаеми админи, мисля , че ситуацията е леко абсурдна, какво предлагате, да направя някоя глупост с цел да си кача Б рейтинга на някоя снимка ли? винаги мога да изтрия някоя стара снимка и да я кача пак, с надеждата да прибера така ценните според вас точки, но не това е идеята на форума нали? Не мисля , че съм единствения човек в такава ситуация..
|
|