Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос относно фотоапарат
Автор: amplified   
Дата:   22-09-06 22:49

От скоро снимам, но имам желание да прогресирам... и ми е нужен по-добър фотоапарат.

Имам въпрос: Защо всички във форума ненавиждат panasonic fz30? Не е ли добър?

Чудя се дали мога да си го взема втора ръка и да продължа с него, а по нататък да взема може би нещо по-добро, ако не е толкова добър..

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос относно фотоапарат
Автор: nsirakov   
Дата:   22-09-06 23:01

добър е- много е добър даже - за сапунерка...ама тук всички залитаме по любителските ДСЛР-и а цените им са еднакви.... та затва го плюем ;)[smilie24] [smilie24]

ако сега почваш, ако се чудиш докъде ще стигнеш, ако нямаш нескончаеми средства за оборудване, ако мислиш, че ще ти омръзне... зимай ФЗ30 - ако ли пък мислиш че ще те увлече - недей, че хвърляш пари за тоя дет духа[smilie24] [beer] [beer]

Автор: pmartinov   
Дата:   22-09-06 23:02

Ако съдим по снимките на този автор и този автор апарата си е много добър [smilie24] [smilie24][smilie24]

Друг е въпроса ,че не всички които имат този апарат имат и уменията на авторите...

Публикацията е редактирана (22-09-06 23:02)

Автор: terminator   
Дата:   22-09-06 23:06

Ненавиждат го защото за цената си е много добър, особено откакто последната седмица в "базар"-а е тръгнал на промоция [smilie24]
В третото изречение сам си си отговорил, взимай и не се чуди [smile]

Публикацията е редактирана (22-09-06 23:07)

Автор: pmartinov   
Дата:   22-09-06 23:14

amplified [smile]

Ще ти кажа защо толкова го мразят [smilie5]

Някой хора си помислиха че като си вземат по-скъп апарат и ще правят по-добри снимки.[smilie5]

Взеха си по-скъпи апарати и с огорчение откриха че хора с много по- евтини апарати като panasonic fz30 правят много по-добри снимки от тях [smilie18]

[beer]

[shtrak]

Дата:   23-09-06 00:34

Не смятам, че ще ми омръзва... затова се чудя дали... но финансите ми са много малки и май той втора ръка е най-доброто решение.

Автор: solo5   
Дата:   23-09-06 00:48

Автор: pmartinov
Дата: 22-09-06 23:14

amplified

Ще ти кажа защо толкова го мразят

Някой хора си помислиха че като си вземат по-скъп апарат и ще правят по-добри снимки.

Взеха си по-скъпи апарати и с огорчение откриха че хора с много по- евтини апарати като panasonic fz30 правят много по-добри снимки от тях

[smilie18] [smilie24]

Публикацията е редактирана (23-09-06 00:48)

Автор: nsirakov   
Дата:   23-09-06 00:52

бе аз с още по-стар апарат (фз10_) правих още по-хубави снимки... ама ставха само за ВЕБ - за хартия над А4 не... уви...

Автор: digitalgab   
Дата:   23-09-06 08:00

Че като вземеш по скъп апарат, дали ще правиш по хубави снимки?

Дата:   24-09-06 00:14

Сега практически... фотоапарата ми е kodak cx7525 и главно снимам с lumix lz5 на приятелката ми, ама това не може да продължава вечно. Все пак като видя снимка не мога винаги да съм с нея.

Автор: apollo   
Дата:   24-09-06 00:38

Най важно е апаратът да те кефи! ФЗ30 определено го прави... за съжаление с цената на шум на 80аса[smilie8]

Не е никак маловажно да отчетеш фактори като стабилизация, добър ЛСД дисплей и визьор... независимо от апарата...

... не че ще не можеш и без тях но те сериозно допринасят за елемента удоволствие при работа [smile] [smilie24] [shtrak]

Публикацията е редактирана (24-09-06 00:39)

Автор: fujifan   
Дата:   24-09-06 11:17

споко, пич, вече почнахме да ненавиждаме FZ50 [smilie18]
зимай спокойно 30-ката [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна