Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 makro leshti
Автор: themessageissimple   
Дата:   06-09-06 09:51

sujalqvam za maloumniq nai veroqtno vupros - predi nqkolko dena si vzeh fotoaparat (fuji finepix S5600) i ne sum hich navutre v neshtata
iakam da si vzema nqkakva makro leshta no neznam kakva triabva da e za moq aparat, a vsushnost kakvo triabva za hubavi makro snimki ?[smilie11]
ta ako me svetnete po vuprosa za leshtite predvaritelno blagodarq

Отговори на това съобщение
 Re: makro leshti
Автор: Wildkid   
Дата:   06-09-06 12:01

Зависи какво разбираш под "хубави"? Ако примерно тия от моя профил ти харесват - ще ти кажа. И пробвай на кирилица - ще получиш с пъти повече отговори....

Автор: Стоев   
Дата:   06-09-06 12:29

Кирилица му е майката[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: simbon4o   
Дата:   06-09-06 14:24

мда, лещи хубави са всички, някои са по-хубави, колко пари ти се дават, една много хубава е от 100лв нагоре едната.

Дата:   06-09-06 16:40

sorry за латиницата - навик
а това което питам най вече е за модел, в смисъл кои ще ми станат за апарата - мм ли се глет
а иначе май по-добре да взема някоя по хубава иначе има ли смисъл така и така ще събирам тепърва кинти а аз тия дето ги гледах бяха около 60 лв някъде

Автор: mravunko   
Дата:   06-09-06 16:51

за тоя модел не съм сигурен дали ти трябва адаптер за да монтираш каквито и да е филтри и лещи. във фотопавилион.ком има някакви лещи +1 до +10 диоптъра. сам си преценяваш коя да вземеш. като имаш апарат от 1 седмица надали ще направиш разлика между коя да е марка лещи.

трябва да знаеш и на колко мм е резбата на фотоапарата, ако не могат да се завият на апарата, то на адаптера.

Автор: Wildkid   
Дата:   06-09-06 17:48

Милиметри се гледат, да.
А за качеството - питай Симбончо, той имаше от тия по 60лв, после си купи една по-хубавка за два пъти по толкоз и се роди - казва, че не я маха [smilie18]

Дата:   06-09-06 19:15

оо ми маи ще се пробвам за по хубавка да отделя пари мерси мн[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна