Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сanon S3 is
Автор: nas   
Дата:   04-09-06 13:48

Здравейте,интересува ме мнения и вашите оценки за тоя модел евентуарно и за качеството на обектива.Благодаря предварително.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Сanon S3 is
Автор: simbon4o   
Дата:   04-09-06 13:58

много писано има!

Ползвай търсачката.

Публикацията е редактирана (04-09-06 13:58)

Автор: imitev   
Дата:   04-09-06 14:10

На мен ми харесва. Бърз е и прави добри снимки (според мен).

Недостатък е цената в БГ, внос от УСА бива като пари.

Автор: sipey   
Дата:   04-09-06 16:50

Последното ревю, което гледах в Photography monthly, го дават наравно с ФЗ30 като оптическо качество.

Внос от австрия съсщо бива като пари, като си земеш ДДСто на летището (важи до 01.01.2007).

Автор: Pulsar   
Дата:   04-09-06 19:06

Нямам добро впечатление, един приятел си купи същото от САЩ, шум на 200 ИСО, неубедителен фокус, ред-ай функцията не съм сигурен доколко сработва, като цяло добри цветове, но мен шумът ме дразни адски много, а при толкова ниско ИСО си е направо ужас !!!

Автор: simbon4o   
Дата:   04-09-06 19:09

ами то трябва да си кьорав че да му е на едно качество оптиката с тази на FZ30 [smilie5]. Най-малкото като видиш pulrpe frying-a и аберациите и мазничкото по крайщата и ти става ясно че не е като на FZ30 оптиката качествено, да не говорим че са в различен клас и 30-ката е с механичен зуум и пръстен за MF абе с 30-ката вече писах защо не може да се сравнява(освен по цена в БГ[smilie5]) по другите теми е фраш с инфо!

първа  назад  1     всички  напред  последна