Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Предложение за puzzle
Автор: tzappa   
Дата:   12-08-06 23:48

Привет на всички,
Попаднах на сайта случайно, търсейки фотографии и картинки, които да са подходящи за puzzle, и сякаш попаднах на рога на изобилието. Поздравления на всички. Преди години и аз се занимавах малко с фотография, но не съм се доближавал и на косъм до постиженията Ви. Регистрирах се тук, за да попитам дали може да ми предложите някои фотографии за puzzle. За да добиете представа посетете този линк: http://www.bezumie.com/puzzle2/index.php
Става въпрос за следното - слагаме картинка, сървъра я раздробява и всички, които са онлайн в момента могат да подреждат. Така със съвместни усилия puzzle-а се подрежда за няколко часа. После слагаме нова картинка и т.н. До колкото знаем това е първият в света онлайн puzzle. Попадали сме само на някои флаш пъзълчета, но никога на нещо подобно. Проблем се оказва намирането на хубави снимки, подходящи за целта, при това в големи количества.
Разбира се ще поставяме линк към сайта на фотографа и/или други референции.
Още веднаж поздравления!

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение за puzzle
Автор: WiShY   
Дата:   12-08-06 23:53

Съмнявам се че някой ще ти даде.Сега ще ти се нахвърлят..само стой и гледай..няма да ти кажа за кво, за да ти е по-интересно[smilie18] [smilie18]

Автор: krassimire   
Дата:   12-08-06 23:55

Баси, а аз се чудя що се местят сами [smilie11]

Автор: abyser   
Дата:   13-08-06 00:10

Хмм, интересно като идея, още по-интересно като изпълнение. Но мисля, че орташкия пъзел - кучета го яли. Все ще се намери някой да прецаква работата. 1-2 мин само това правих докато схвана, че на клона сме много маймуни [smilie18].
Може би трябва да се измисли някаква схема за вход или избор на играчите, или де да знам, щото иначе става страшно [smilie8].
За снимки - не знам, все пак тук не всички гледат комерсиално на снимките си, може някой и да се навие.

Автор: zaiko   
Дата:   13-08-06 00:42

мноо кофти така, като се местят сами (ясно, че не се местят сами, ама така изглежда). и аз мисля, че някаква системка трябва, може би всеки играч да си има част от парчетата и така да не пипа в тези на другите https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley19.gif

Автор: D0rian   
Дата:   13-08-06 12:14

Системата за редене е ясна. Първо рамката, после останалото. [beer]

Дата:   13-08-06 13:14

Привет отново,
искам да направя някои уточнения. Всички които са посетили сайта са видяли, че е некомерсиален. Няма регистрации, SMS щуротии, няма дори и банери. Единствената реклама (на главната страница) е на друг некомерсиален сайт, с който сме си разменили линкове! Не мога да разбера, защо някои си мислят, че може би, ще печелим на техен гръб.
И още нещо. Нека дам един пример: Ако кока-кола ни предложи тяхен рекламен фотос - ние ли трябва да им платим? Така може би става ясно, че всяко нещо си има поне 2 гледни точки. Ако в началото на темата, бях написал, че предлагаме безплатна реклама, щяхте ли да гледате по различен начин?! Най-точната дума е партьорство! Нашият друг избор е Google pictures, наши некадърни снимки или пък да се свържем с кока-кола и да станем поредния "комерс" с много банери и реклами, popup прозорци и т.н.

Ако съм обидил някой с предложението си, моля да ме извини, а на всички Вас пожелавам много професионални успехи!

Автор: special_k   
Дата:   13-08-06 13:21

[smilie5]

Автор: kiak   
Дата:   13-08-06 14:19

Аз съм съгласен да дам снимка за пъзела - все пак ми е забавно и участвах в подрейдането на единия (този с гъбата и тревичките. tzappa, ако си избереш някоя от моите снимки, ще ти я пратя във формат подходящ за сайта

Дата:   13-08-06 14:59

Благодаря, kiak,
формата е следният: jpeg, широчината и дължината да са кратни на 30 (най-честият вариант е 720x540). По-големите картинки не са много удобни за подреждане. Желателно е картинката да има повече детайли и да е цветна (с повече цветове). Моля изпращайте снимките на адрес: info (at) bezumie дот com, като укажете името си и линка, който да добавим.
След като бъде добавена, ще Ви информирам по e-mail кой номер поред е. Така ще може да се ориентирате, горе-долу кога ще се подрежда Вашата снимка.
[smile]

Автор: Marillion   
Дата:   13-08-06 15:08

tzappa - избери си от профила ми...

малки са им размерите обаче.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   13-08-06 16:32

tzappa
времегубещо занимание ми изглежда.
Все пак ако си запален, ще спомогна и ще изпратя нещо подходящо за целта.
Напиши размерите на снимките, които желаеш да получиш.

Ето, вчера-днес например снимах събора на Рожен [smile]
Имам и невероятни плетеници от множества хора, носии и гори - няма еднообразно повтарящи се сегменти [smilie3]

Автор: Its_me   
Дата:   13-08-06 18:28

защо не отидеш на www.sxc.hu , може да ползваш почети всички снимки от там в твоя случай, стига да няма изрично упоменато че неможе...

Автор: dtl   
Дата:   13-08-06 18:35

[smilie24] съмнявам се да харесате от мойте, но ако има ми пиши и ви я давам за пъзелче [smile]

Дата:   13-08-06 20:01

Благодаря на всички отзовали се. Ще прегледам внимателно снимките и ще Ви информирам по електронната поща или с лични съобщения. Радвам се, че идеята Ви допадна! [smile]
П.П. Размерите са 720 на 540, но може леко да варират със стъпка от 30 пиксела.

Дата:   15-08-06 20:44

В момента се реди пъзел от снимката на първият престрашил се от Вас. Благодаря на Marillion и на другите, които скоро ще видят своите произведения разбъркани и отново събрани [smilie3]

Автор: Junior   
Дата:   15-08-06 22:27

без кинти не давааааам.....

Автор: Marillion   
Дата:   15-08-06 22:41

ихаааа - нареждам си осата - голяма зарибявка

[beer] [beer] [beer]

Автор: robi-bobi   
Дата:   16-08-06 00:08

tzappa,
2 много добри впечатления правиш
1) идейката е мн готина (може и да не е нова, но за мен е)
2) търсиш позволение от автори
даже има и 3) добре е направено, със посочената забележка горе
нпр може да има отбори
може да местиш само в твоя отбор
може да има състезания ...
абе много са такива "може .."

ще подбера някоя друга снимка и ще ти пратя
(може и да разгледаш профила ми - пиши ми преди да ползваш която и да е, защото не всички давам [smilie5] )

Автор: Георги   
Дата:   16-08-06 00:20

tzappa

[smilie24] [smilie24]

Автор: traianab   
Дата:   18-08-06 13:21

стига да си харесате нещо от моите, пиши на traianab@yahoo.com коя, за да я пратя в подходящ размер! със здраве ползвайте! [smilie3]

Автор: blr2   
Дата:   18-08-06 13:38

tzappa, идеята е свежа. Аз също съм съгласен да дам от моите снимки Ако си избереш нещо пиши ми ЛС и ще ти пратя файла в пълна резолюция[smile]

Автор: moiamilost   
Дата:   18-08-06 14:08

И от мен поздравления!!! Ти си харесваш, а аз ти я пращам!

Автор: StoyanBozhkov   
Дата:   18-08-06 14:20

Предходната с гърнетата беше що-годе лесна. Но тази с пристанището сега...[beer]

Дата:   08-09-06 11:58

Системата за публикуване на снимки вече е автоматизирана, така че, ако искате може да предлагате снимки за пъзела на адрес: http://bezumie.com/puzzle2/offer.php
Благодаря на всички, които изпратиха вече снимки и на всички, които ще изпратят в аванс [smilie3]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна