Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за начинаещ
Автор: ivo3d   
Дата:   31-08-06 12:27

Здравейте всички!

От съвсем скоро се интересувам от фотография, начинаещ съм отвсякъде. Наскоро си взех Sony DSC-H2. Като любителски фотоапарат мисля че е добър общо взето. Но това е друга тема. Имам някои общи познания, прочел съм онлайн книгата в този сайт, но само това.
Бил искал да ми препоръчате някаква литература по темата за фотографията, проявявам интерес и към провеждащи се курсове.
Графичен и уеб дизайнер съм, мисля че познанията биха ми помогнали за фотографията.
Ако успея да навлезна в нещата, догодина ще прежаля някоя друга заплата за професионален фотоапарат...

Очаквам съвети,

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за начинаещ
Автор: egoucm   
Дата:   31-08-06 12:30

Как да правим по-добри снимки >>

Автор: blr2   
Дата:   31-08-06 12:35

Ако питаш мен не ти трябва литература. Явно вече имаш основните познания, останалото е практика. Просто снимай. Sony DSC-H2 не е лош апарат, разучи го добре и се постарай да вземеш всичко, на което способен. Преди да си купиш нов апарат трябва да знаеш много добре какво търсиш, т.е. какво те ограничава в сегашния ти.

Успех!!!

Дата:   31-08-06 13:22

И все пак ако може да ми препоръчате някаква литература. Искам да прочета малко теория, не единствено да снимам :)

Книгата в този сайт съм я прочел...

Автор: blr2   
Дата:   31-08-06 13:27

Мисля, че това стига. Ако много ти се чете виж по книжарниците, мисля че имаше нещо като "цифрова фотография" или нещо такова. Не знам какво има вътре, може и да ти е от полза.

Автор: PiToMeN   
Дата:   31-08-06 13:30

Ако можеш, си намери изданията на National Geographic на български или английски език. Те са най-доброто според мен.

Автор: chukov   
Дата:   31-08-06 13:32

Ето ти едно нелошо линкче

http://fotoknigi.org/all-books/

Дата:   31-08-06 13:39

chukov, Мерси много! Има много хубави неща на този адрес. Добре че съм учил руски. Но все пак ще отскоча ей сега до Славейков да разгледам, може да ми хареса нещо.

Благодаря отново :)

Автор: wildkid   
Дата:   31-08-06 22:53

Чуков, а да знаеш къде можем да намерим нещо от тоя тип, ама на ингилизки? Гугле не успя да изкара книжки, поне при мен....

Автор: misho   
Дата:   31-08-06 22:56

Иди в Метро, има малък щанд с книжки и там 4-5 на Нешънъл Джеографик за фото!

първа  назад  1     всички  напред  последна