Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за mimic...
Автор: photon   
Дата:   26-08-06 02:03

Здравейте,
Прочетох тази тема:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=366055&t=365971
И искам да изкажа съболезнования на всички на които им липсва Юлиян. Имам една молба към вас...Преди няколко години говорих с момче на име Юлиян в един от фото форумите...може да е бил този форум а може и не...исках му мнение за няколко мои снимки (аз съм пълен аматьор...снимам за удоволствие от време навреме)...както и да е, той не ги хареса особено естествено...но пък аз харесах много неговите снимки (беше ми показал сайт с негови снимки), и не помня аз ли поисках или той ми предложи да ми прати 1-2 от тях на хартия...беше много готин човека...прати ми 2 снимки, мисля че от Англия. После нямах дълго време интернет...сега случайно попаднах на темата...стана ми много гадно...и си мисля - сигурно е същия Юлиян който ми прати снимките ? Та исках да ви питам - ако има някой който познава повечето от твочеството му, мога ли да му покажа тия 2 снимки и да ми каже за същия човек ли става дума ? Благодаря ви предварително за помоща...жалко за момчето...

Отговори на това съобщение
 Re: за mimic...
Автор: snooper   
Дата:   26-08-06 02:05

Мисля, че говориш за Юлиян Москов - Zmeu, вясва се рядко последните 2 години.

Дата:   26-08-06 02:10

Дa, сега си спомних като прочетох поста ти...така беше...благодаря ти snooper :)
Нека почива в мир момчето с което го обърках...

Автор: Стоев   
Дата:   26-08-06 02:11

Дай сканирани снимките, ако скана е прекалено голям за качване някъде - ако може едно копие на мейла ми stoev@dir.bg , място ще се намери винаги.

Автор: niro   
Дата:   26-08-06 10:12

Змейчо е да.. иначе и той е от Варна.. Дано тази година намине към Фотоваканцията, верно се позагуби това момче, ааа [smilie11] [smilie8] [smilie22]

Автор: snooper   
Дата:   26-08-06 11:28

Да, повечето време е в Англия, но скоро се появи на родна зема да види и той нещо хубаво.

Дата:   27-08-06 00:23

Стоев, нямам скенер...мога да ги снимам с дигиталния апарат и да ти ги пратя...но вече е ясен автора...ти просто искаш да ги видиш ?

Публикацията е редактирана (27-08-06 00:24)

Автор: holden   
Дата:   27-08-06 02:09

Стоев и Мимик бяха първи дружки [smilie24]. На негово място и аз бих искал да ги видя.

Автор: gorbi   
Дата:   27-08-06 09:12

чукча писател.... кога ще се научите да четете всеки пост .. а не летателно-избирателно ... holden - пий едно кафе, сложи очилата и чети пак ред по ред.....[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна