Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 ANTI Photoshop
Автор: DaKida   
Дата:   24-08-06 14:38

От скоро съм в този Прекрасен и полезен сайт...:)
Само едно немога да разбера?
Защо всеки маца с фотошопа....?Къде отива фотографията ви питам...?Истинската хубожествена фотография..!Има толкова талантливи автори тука , които могат да помогнат страшно много на любители като мен..:)Немога да проумея...немога!!!
Един глупав фотошоп с милиард възможности.... и всеки се стреми към него....Защо , Защо...?
Аз лично съм против него....!!!!Искрено се надявам някой да ме подкрепи..:)
Харесвам естествените неща...Красотата копирана от природата... най-добрите черти от модела... Онова невинно излъчване от детското безгрижно личице...Нали към това се стремим...Нали за това учим...

[smilie23] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]
 Re: ANTI Photoshop
Автор: pinko   
Дата:   24-08-06 14:40

Бързате, петък е чаааак утре[smilie5]
Автор: aquarius   
Дата:   24-08-06 14:40

Мдааа, наистина си от скоро!

Щом пускаш такава тема без да осъзнаваш последствията!!! [smilie7] [smilie5] [smilie7] [smilie5]

(добре че обича пуканки и бира)
Автор: Doriyan   
Дата:   24-08-06 14:41

[smilie21] Почна се ....
Автор: graphic   
Дата:   24-08-06 14:42

Пинко, виж си календара [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18]
Деба тоя Фотошоп и тая хуБожествена фотография[smilie18] [smilie18]
Дата:   24-08-06 14:44

aquarius ....:)
Какво и е на темата...?
Какви последствия...?
Атаки от повечето худажниците ли...?
Ще видим...:) Щом съм пуснал темата , значи съм
помислил
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Публикацията е редактирана (24-08-06 16:34)
Автор: mixmike   
Дата:   24-08-06 14:44

всеки така разправя, щото го мързи да научи поне елементарните функции на шопа.
Вярно, че напоследък в много модерно да се мацат брутални филтри + 95% от снимката да е покрита с текстура, ама това прави рейтинг. Особено "Б"[smilie5] - против съм и аз, но за обикновения незабележим ретуш, подсилване на контраста, цветовете, светкане на някой детайл и т.н. - шопа е незаменим, и по-добре седни и го разучи.
П.С. Да го научиш, ще ти трябват години, затова поне го разучи[smilie5]
Дата:   24-08-06 14:45

Наистина не осъзнава... [smilie2]
Автор: aquarius   
Дата:   24-08-06 14:48

Дакида,

Около 50 поста тука, после още 150 у зоната и вервай ми подкрепа няма да получиш, защото реално дигиталната фотография е немислима без посткомпютърна обработка, под каквато и да е форма...дали ще е конвертор, PS, ресайз квото искаш! [smilie7]

БТВ зоната е оттатък!!! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (24-08-06 14:50)
Автор: blr2   
Дата:   24-08-06 14:49

DaKida, можеш ли да работиш с PS или някоя друга подобна програма? Преди да критикуваш, трябва да знаеш какво критикуваш. Повечето от снимките ти биха изглеждали доста по-добре след една 5 минутна екскурзия през такава програма. Не става дума за никакво мазане. Просто поправяне на грешките (доколкото е възможно) които ти и/или апарата е допуснал при снимането.
Автор: Frida   
Дата:   24-08-06 14:55

Айдеее, мача започна. Приемам залагания [smilie5]
Дата:   24-08-06 14:57

Много на малко за шопа, залагам аз [smilie18]
Дата:   24-08-06 14:59

Атаките долетяха...:)
Дори не трябваше да чакаме до Събота..:)
Едно е да поправиш дефект...Друго е да рисуваш по снимките си...
Половината досега не ме разбраха...
Одеве видях едно много красиво момиченце...
Коментара ми е такъв , че дори бяха сменили цвета на очите и... Някакви луди маниполаци по цялото лице..
Толкова ли е важен рейтинга , че да смениш цвета на очите от кафяв на зелен ... Каде е смисала ...:)
Аиде докажете се сега...
Автор: veronichka   
Дата:   24-08-06 15:01

пише се СМИСЪЛА , а не смисала.
а "аиде" е с Й не с И
какъв е смисъла да се ходи на училище, питам аз?? какъв?!?

: )))))
Дата:   24-08-06 15:04

blr2 ...:) Разбирам те много добре..:) Аз не критикувам Автори като теб..Разгледах профила ти...Хареса ми...:)Доста е добър...:)
На въпроса дали мога да работя с PC...Мога.Занимавам се с PC от години...Дори от 2 години продавам...:)
Автор: cicomanco   
Дата:   24-08-06 15:05

хубаво е че има и по някой дето все още мисли така!Мазачо е бил велик художник но не всички мазачи са такива!снимката трябва да е снимка а не нещотамнякакво....според мен са гадни теми от сорта-абе имам един некадърен кадър тука...ако може да ми кажете как да стане супер!...тъпичко!
Автор: Cristinel   
Дата:   24-08-06 15:06

Снимката слиза от апарата от 50% до 90%готова, останалото е фотошоп![ezik]
Автор: mixmike   
Дата:   24-08-06 15:08

DaKida написа:
> На въпроса дали мога да работя с PC...Мога.Занимавам се с PC от
> години...Дори от 2 години продавам...:)

----------------------------------------------
Това че продаваш компютри не значи, че може да работиш с тях. Няма продавач на коли, който да е Шумахер.
Ти може да си много добър, но не това е довода да ти повярвам :)[ezik]
Дата:   24-08-06 15:09

кристинел....аз не бих си признал!
Автор: neddrag   
Дата:   24-08-06 15:11

Автор: DaKida
Дата: 24-08-06 15:04

blr2 ...:) Разбирам те много добре..:) Аз не критикувам Автори като теб..Разгледах профила ти...Хареса ми...:)Доста е добър...:)
На въпроса дали мога да работя с PC...Мога.Занимавам се с PC от години...Дори от 2 години продавам...:)
======
Какво продаваш? PhotoShop?
Автор: chukov   
Дата:   24-08-06 15:12

veronichka написа:

> пише се СМИСЪЛА , а не смисала.
> а "аиде" е с Й не с И
> какъв е смисъла да се ходи на училище, питам аз?? какъв?!?
>
> : )))))

Какъв е смисълЪТ да се ....

Вероничкеее я марш в даскало
Кой изпълнява ролята на подлог в изречението?
Кога членуваме с пълен член?
Автор: Cristinel   
Дата:   24-08-06 15:13

За това е измислен формат РОУ... а и няма идеална матрица за да не се нуждае от малко стандартни обработки, а и няма конкурс който го забранява, а и затова се наричате фотографи а не щракачи!
Автор: PLAGIATO   
Дата:   24-08-06 15:13

чшшш я който не ползва фотошо да си дигне ръката... другите да му се смеят [smilie18]

Дайкира ти да не си мислиш че прекрасните снимки дето ги гледаш по списанията и по... навсякъде където гледаш снимки, не са пипани с фотошоп?!
Дата:   24-08-06 15:14

хайде на читанкитееее...!май се сменя темата?
Автор: rolla   
Дата:   24-08-06 15:14

Ееее,не[smilie5] ,тъкмо ми се приспа и щях да пия кафе...е вече няма нужда,разсъних се от смях[smilie18] [smilie18]
И няколко съвета за ДаКида
1.Както Вероничка правилно го е загатнала-купи си учебник по Български Език и го научи най-накрая.Писна ми неграмотници да ми дават наклон на ...
2.Купи си пак книжка ,но тоя път свързана с художествена фотография,попрочети там за различните видове ефекти които се постигат след натискането на копченцето.Някои го постигат в тъмната стая с ръчно проявяване на негативни филми и копиране от тях,други го постигат пред ПеЦе-то с мишка в ръка.Аналогично е.
3.Ако смяташ, че сравнението м/у цифрово и аналогово обработване на даден кадър е неправилно,то тогава хвърляй цифровата си сапунерка макар и Канон, и вземай стария ми Зенит в комплект с няколко филма,апарат за копиране ,вани и всичко което ще ти е нужно за да правиш художествена фотография.

ПС:Много писах и бях малко груб...май.За първото, като че ли нямаше голям смисъл,а за второто...
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

Тази тема е затворена