Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Пазаруване онлайн от чужбина
Автор: ksuhorukov   
Дата:   19-08-06 13:18

Интересувам се как се справяте с плащанията в онлайн магазините. На повечето места искат кредитни карти Виза или Мастъркард, но тук изискванията за тях са големи. Просто доходите по документи не били достатъчни. Съществуват ли други начини на плащане и ако сте използвали такива споделете.

Отговори на това съобщение
 Re: Пазаруване онлайн от чужбина
Автор: джъмбо   
Дата:   19-08-06 13:20

брей не са достатъчни аз само с една данъчна декларация си изкарах виза та камо ли някой на добра работа.....

бях чул че биейч имат бюро на столична митница иначе другия начин е фото бутката [smilie5]
или приятел

Дата:   19-08-06 13:22

От коя банка е твоята карта. За Виза Класик искат осигуровки 300 лв. За Виза електрон искат по-малко, но мисля че тя е само за БГ.

Дата:   19-08-06 13:23

пиреус искаха ми данъчна декларация и служебна бележка (а повярвай ми водя се на минимална)[smilie21]

Дата:   19-08-06 13:27

Ама Виза Класик ли ти е картата....ако е така Пиреус е моята банка :)

Дата:   19-08-06 13:30

да виза класик
електрон имам от 4 години и голяма ползва не видях от нея и затова я махнах (беше от първа инвестиционна - една много добра банка продължавам да съм и клиент)[beer]

Автор: ibk   
Дата:   19-08-06 13:37

Преди имаше вариант на ПИБ - дебитна карта, но със статут на кредитна[smile] (яка система)!
НО, в какво се изразява - издават ти карта в която, колкото имаш, толкова харчиш (дебитна, не кредитна), НО можеш да пазаруваш навсякъде като с кредитна - т.е. всички онлайн магазини си я приемат като нормална кредитна карта (виза или мастеркард).
Не знам дали го поддържат това все още. Не ти трябват никакви документи за да си я извадиш - все пак от теб зависи колко пари ще имаш в нея.
Успех!

Дата:   19-08-06 13:42

както и да е
не съм пазарувал онлайн от чисто незнание и несигурност
чувал съм за това че може да ти източат карта като плащаш в нета и затова се въздържам
разбирасе това е базирано на слухове но за сега нямам смелост [smilie2] [smilie11]

надявам се накой пазарувал да сподели
защото на мен са ми мерак абонаменти за списания[beer]

Автор: ibk   
Дата:   19-08-06 13:47

Ами при варианта на ПИБ, точно това е гот, че ако ти трябват 100$ - просто вкарваш 110$ и готово [smile] Могат да ти вземат само 10$... евентуално
Иначе аз съм пазарувал музика от Франсето.... просто в пощата тук ми свиха диска[smilie23] ... да живее пиратството?[smilie8]

Дата:   19-08-06 13:52

Джъмбо, картата ти Виза класик или Виза електрон е.

ИБК, ще проверя какви са условията в ПИБ. Това наистина много ме устройва.

Автор: all4pc   
Дата:   19-08-06 13:53

Банка ДСК също предлага карта наречена Virtual Visa, която е като дебитна, т.е. колко си заредиш в нея толкова можеш да платиш при търговец - online. Аз имам лично и я ползвам успешно ;)

За повече инфо: www.dskbank.bg

Дата:   19-08-06 13:53

нали казах че е виза класик?!?!?!?!?!!? преди това имах електрон но в бг няма сми от нея.... макар да се опитват да я наложат

Дата:   19-08-06 13:56

Проверих в сайта на банката, сега ще разгледам и ПИБ, мерси много.

Автор: Azirafel7   
Дата:   19-08-06 14:19

Аз съм с Bulbank VISA и всичко е ОК. Пазарувам си на воля. След това с пристигането на стоки над 100 eвро се започва драмата. Митници, офис на DHL етц. Мотото "от врата на врата" придобива друг смисъл. [smilie9]

Мисля да купувам още 2 обектива, но ще си търся човек да ми ги внесе...[smilie11]

Автор: GenaDP   
Дата:   19-08-06 14:23

Всички банки вече предлагат кредитни (или дебитни със статут на кредитни) карти - Виза и Мастър. Само условията и обслужването са различни.

Да ви светна - не се занимаваите с лайнарите от ОББ, отвратително обслужване, постаянно си променят условията без да уведомят клиентите... Даже имаха наглостта да ми искат 30лв. за да ми дадат информация по движението на сметката ми за миналата година. Отсвирих ги начаса.

Булбанк засега са ОК, ПИБ също.

Дата:   19-08-06 14:36

абе генадой да знаеш сайт, както транскард имат дето да си видиш какви си ги вършил с кредитната си карта?

Дата:   19-08-06 14:41

Еми ако банката, издала твойта карта, предлага такава услуга - на сайта на банката. Или одиш на място да земеш разпечатка.

Дата:   19-08-06 14:43

ясну

Дата:   19-08-06 15:02

Готово, уредих карта от ПИБ, тия са направо златни. Много любезни, обясниха ми всичко хората.

Автор: yovko   
Дата:   19-08-06 17:47

В Райфайзен също правят кредитна карта Visa Classic с неснижаем остатък (80 лева или 40 EUR/USD трябва само да има по сметката към нея). Издаването е безплатно, годишната такса е 25лв. Може да се плаща с нея навсякъде където приемат Visa, вкл. Интернет - може да се харчи всичко над тези 80 лева, които са блокирани към нея. Т.е. тя на практика е дебитна, защото не можете да минете на червено. Не могат и да ви източат нищо повече от това, което имате там над 80-те лева, които са си ваши, но са блокирани. Т.е. като знаете колко трябва да похарчите си превеждате предварително сумата по картовата сметка и след това плащате в Интернет, след което пак няма да има какво да ви вземат. Още един hint: интернет-банкирането в Райфайзен е безплатно.

Дата:   19-08-06 18:37

това хубаво ама мойта виза си е 100% кредитна щото 1 леф не съм вкарал а напротив те ми отпуснаха едина хубава сума
и затова не ми се рискува
явно ще си спретна и една такава райкард за пазаруване онлайн дето слагам кинтаците колкото ми трябват пазарувам и гутоо [smilie8]

Автор: Avon   
Дата:   19-08-06 18:46

Абе чети си условията...всичките.

Там има тарикатлъци милиони, не ги учете на свой гръб. Не мога да посъветвам никой с карта издадена от БГ банка да пазарува в нета.

Дата:   19-08-06 18:47

[smilie2]

Автор: Cristinel   
Дата:   19-08-06 18:53

За картите ми е долу0горе ясно, но как стават доставките???

Дата:   19-08-06 19:07

Със щъркели...

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна