Автор: СТОЕВ
Дата: 21-08-06 15:47
Не издържах на изкушението...
Форумът Олимп SLR говори
Подлежащ бюлетин на ресурс на област Колумбия дава малко мъничък съвет.....
Изпратен от MXS [ щракнете за профил ]
Датата / времето 11 : 28 : 06 AM, понеделник, август 21, 2006 (по Гринуич)
Здрасти роднини,
Аз обикновено не допринасям за теми на тази природа, но аз знам някои от вас да чакат отчаяно за нови камери така че когато аз четох бюлетинът, аз мислих, че аз щях да изпратя някои от него тук, защото аз не съм сигурен, че начина, по който много от вас четат го чете обикновено. ** ** ** * ** ** ** ** ** **
- = - коментари от Джеф - =,
То наистина беше ли три месеци оттогава последният бюлетин? Аз съм уплашен така.
Добре, * ви не липсваше също * много, докато летните месеци обикновено са доста тихи докато съобщенията на камера вървят.
Това ще се промени, обаче. Този септември е големият PHOTOKINA въвежда Германия, и то ще го носи с Много нови камери. Без да вървя в лекарства, аз мога да ви кажа, че там ще бъде число от 10 мегапикселна точка - и - издънки, където (нещо, което аз съм не развълнуван се околовръст), малко D - SLRS (включвайки някой с изглед на живо), и връщането на камера модел, който аз мислих беше отишъл за добре.
Лудостта започва тази седмица, така че, дръжте вашите очи на страницата на DCRP за LATESTS и най-добри!
- Джеф
Аплодисменти
MAREK
|
|