Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Какво аналогово апаратче?
Автор: scherz   
Дата:   27-08-04 23:48

Имам цифров фотоапарат, но напоследък реших, че имам нужда и от един аналогов(използвам тази дума защото не се сещам по какъж друг начин да го нарека). Та нямам никаква идея от такива апарати.До сега съм се интересувала само от цифрова фотография. Та идеята ми е да си купя такова апаратче, да има да има възможност за допълнителни обективи и да не е нещо с което се борави много трудно:) Наистина съм доста незапозната в тази област. Ще съм ви благодарна за помощта и съветите:)

П.С. Не уточнявам цена защото не съм решила каква съма бих могла да отпусна... но нека цената не е решаваща за вас...

Отговори на това съобщение
 Re: Какво аналогово апаратче?
Автор: nsirakov   
Дата:   27-08-04 23:51

Зенит 12 Ьп - хем евтино (като ти омръзне бързо бързо да купуваш ленти) хем не е лошо

Автор: TPECHAT   
Дата:   27-08-04 23:52

ya pak pomisli i ela utre [smile]

Дата:   28-08-04 00:02

ТРЕСНАТ това защо го казваш....
Иначе и аз си мислех за Зенит ама не знаех нищо за тях.... ще поразгледам из интернет нещо дано ми се изяснат нещата:) Мерси

Автор: nsirakov   
Дата:   28-08-04 00:03

за зенит в нета трудно можеш намери свясна инфо... имай в предвид, че зенит-а е ФУЛ МАНУАЛ (опаа САМО С РЪЧНИ НАСТРОЙКИ) - тоеест ОТ ТЕБ И САМО ОТ ТЕБ зависи каква снимка ще стане

Дата:   28-08-04 00:24

Е това се предполага...:) ще видим... ще решим...лошото е като си свикнал на дигиталка... май като за начало да взема от някого на заем за 2-3 дни да пробвам как ще се държи едно такова нещо в ръцете ми... пък тогава да реша дали ми трябва...един приятел му се намираше някакъв зенит...:)

Автор: komrad   
Дата:   28-08-04 00:41

nikon fm ;
az imam takuv i sum mnooogo dovolen.
v ebay se namira evtino...

Автор: Poshtarov   
Дата:   28-08-04 00:43

Ne vzemai zenit ;)
Nito praktika!

Vzemi si pentax ili nikon!

Tozi savet mi go dade nai-dobriq tuk :)

Poslushai nego!

Дата:   28-08-04 00:52

Добре...:) Не съм се решила още...ще поразгледам и ще реша.... още повече не съм сигурна дали да се захвашам изобщо с аналогов апарат...защото си е доста по-различно от това да снимаш с дигитален...мерси за насоките...ще поразгледам из интернет да посъбера информация още...

Автор: Георги   
Дата:   28-08-04 00:54

кой е най-добрият тук? че ми стана интересно :)

Автор: Thor   
Дата:   28-08-04 00:55

Nikon F,Nikon F2,Nikomat/Nikkormat/Nikon FM това са по евтините с които можеш да ползуваш най голямото разнообразие от обективи - Nikkor pre-AI/AI/AI-s/AF/AF-D както и по нискокачествените Никон Е ,произведени от 1959 год до 2004 хм може да се заинтересуваш и от малко по скъпите Nikon FM2/FM2n ,единствената причина да ти препоръчвам Nikon е най голямото разнообразие на обективи със сравнително много добро качество ...а най - добрто според мен мен което бих си взел на твое място е NIKON F3 ,ако парите не са проблем за теб вземи Leica или Contax ..[smilie7]
PS.
хм а дигиталката можеш да си я поолзуваш като светломер покрай този фотоапарат като им синхронизираш снимането [smilie5] [smilie6][smilie7]

Публикацията е редактирана (28-08-04 00:59)

Автор: stoevmobile   
Дата:   28-08-04 01:00

Смяна 8-М, Зоркий-4,
ама са скъпи, че са спомен от детството[smilie24]
Дават се за употреба, ама не се продават!

Дата:   28-08-04 01:04

хохохо тва за дигиталката ме уби..., само че аз се отнасям с респект към мойта дигиталка и не бих и причинила това... се едно да си имаш мерцедес и да си купиш пежо... и да сложиш пежото в гаража а мерцедеса пред гаража та по-трудно да ти откраднат пежото:)... Шегувам се естествено:).... Иначе благодаря ти за съветите... и аз си мисля че Никон, като че ли са най-интересни така...:)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-08-04 01:08

Хъм, хората са карали много коли и всичко знаят!! Знаят НАЙ-ДОБРОТО!!..но винаги питат, това което знаят, ей така, за забавление.

Дата:   28-08-04 01:09

дигиталката/мерцедеса ти след две години няма да струва и полувината от цената на изброените по горе фотоапарати [smilie6]

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=2&a=264_1976&Submit.x=16&Submit.y=13&shs=&ci=3017&ac=

Дата:   28-08-04 01:16

убедена съм и какво от това....не съм тръгнала да я продавам че да и търся цената колко ще и е ... причината за падането на цените в дигиталките не е това че са по лоши от другите,а защото технологиите много се менят и винаги излиза нещо по-добро... докато при другите апарати... пътят вече е утъпкан... не обиждам изброените фотоапарати, нито твърдя че дигиталките са мерцедеса на фотографията далеч съм от тази мисъл...Просто примера го дадах да стане ясно, че си ценя апаратчето и, че другият апарат е далеч от това да го измести.Благодаря ти за линкчето...

Дата:   28-08-04 01:21

[smilie11] хм кой казва че само ти си цениш фотоапаратчето и аз имам дигиталка но надали някога бих я ценил както да речем един Nikon FM или Olympus OM1 е това си е мое мнение както и твоето си е твое [smilie7] [

Дата:   28-08-04 01:26

Прав си всеки си има мнение...:)Кой както е свикнал.

Дата:   28-08-04 01:29

важното е да има избор , а проблема е че дигиталките убиват избора[smilie2]

Автор: papi   
Дата:   28-08-04 01:30

NIKON F80 4isto nov 6te ti izleze okolo 1000 leva,namirat se evtini obektivi za nego...

Дата:   28-08-04 01:36

Много грозни тез никони.... май май като гледам съм се изсилила.. не съм достигнала този момент, в който да взема такъв апарат в ръцете си...благодаря все пак;)Мисля че все някога обаче ще дойде този момент и тогава ще имам препоръките ви предвид...

П.С. защо дигиталките да убиват избора... не те разбирам.

Публикацията е редактирана (28-08-04 01:37)

Автор: papi   
Дата:   28-08-04 01:38

grozni no vyr6at rabota,az moje da se kaje 4e sam zapo4nal da se u4a da snimam s takiva "grozni"aparati i v momenta sam s edin "grozen" Nikon D70

Дата:   28-08-04 01:42

хах дам:) браво... поздравления...ама мен не ми требе грозно да ме учи:) Шегувам се де... просто наистина тези модели са ми неприемливо грозни...Както и да е...

Дата:   28-08-04 01:43

е грозотията на тези фотоапарати ,мисля е много спорна аз ги намирам много по красиви от пласмасовите подобия на детски играчки от рода на 300D,D70,300V,F-80 и т.н....[smilie25]

PS.
а пък за обективите да не говорим ..брррррррррр..[smilie23]

Публикацията е редактирана (28-08-04 01:45)

Дата:   28-08-04 01:47

мм може би... всеки според вкуса си...300д е доста грозноват, но не мога да се съглася че д70 е грозен... все пак има стил в него...но все пак тва са си дигиталки... как си представяш една дигиталка да изглежда по този начин като ф2 да речем.. ще е в разрез с всичко... технология идея.. не знам поне аз така го виждам

първа  назад  1  2     всички  напред  последна