Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon Power Shot A610 Help :)
Автор: fotka   
Дата:   23-07-06 23:00

Здравейте![beer]
Значи преди 2 дена си купих Canon Powershot A610-връхта е, ноооо ме дразни една простотийка и се чудя дали е нормално това...Ето какво се случва..Задавам му да си изчисли белият баланс автоматично..или там каквото прави и на ЛСд-то се оправят нещата, но като снимам си остават старите бози с кофти бял баланс!?!?! Какво ставаааа?? :))Е, след 5-тата снимка се оправят нещата ама [smilie11] Повреда ли е някаква?...
Хайде съсипете ме с полезни съвети..[smilie25]
Поздрави за хубавия сайт и страхотни снимки :))

Отговори на това съобщение
 Re: Canon Power Shot A610 Help :)
Автор: Стоев   
Дата:   23-07-06 23:07

фотошоп[smilie24] [ezik] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   23-07-06 23:23

Сега и фотошоп ли трябва да си купувам!?![ezik] Той има ли бял баланс? [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   24-07-06 00:52

Никаква повреда не е. Автоматичния бял баланс работи според цвета на обектите, които снимаш. Всеки път различен резултат. За по-срещаните ситуации дава приемлив резултат.

Съветът ми е да прочетеш е-бука на фото-форум, след това да се запознаеш с понятието цветна температура и каква е тя за различните светоизточници. След това няма да имаш проблеми с бял баланс.

Автор: sylis   
Дата:   24-07-06 01:00

Имам същата сапунерка...белия баланс се коригира като натиснеш бутона Menu но преди това си насочил апаратчето към някой бял обект който трябва да се намира в квадратчето на дисплея ;)Тогава апарата си "изгражда" еталон за белия цвят или нещо от тоя род, незнам как да го кажа с други думи.Общо взето така го разбирам аз...

Дата:   24-07-06 01:28

асахи...моят пък съвет към теб е да не четеш между редовете [smilie7] ..прочети внимателно пак какво съм написал
Ако те мързи ето отново[smilie19] ...Харесвам си картинката на ЛСД-то след корекцията, но като снимам се връща на положението преди корекцията...

Автор: fvm   
Дата:   24-07-06 10:55

Е ти какво очакваш ? И апарат за 10 000 лв да си купиш, няма да може да прави перфектни снимки. Винаги се налага обработка...

Въпроса е апаратът да не размазва изображението и детайлите да са достатъчно ясни...

Публикацията е редактирана (24-07-06 16:00)

първа  назад  1     всички  напред  последна