Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Абе,какво става...?
Автор: doktora   
Дата:   14-07-06 20:08

Качвам си 3-те снимки за деня,отварям профила да видя как са се качили и тях ги няма?!И трите.Да няма вирус или бъг?

Отговори на това съобщение
 Re: Абе,какво става...?
Дата:   14-07-06 20:10

Баси,сега пробвах отново и нищо не се качва?!Да не сте ме отлъчили нещо[smilie10]

Автор: rosentushev   
Дата:   14-07-06 20:14

И аз имах този проблем преди 10 минути, но сега всичко в профила ми си е нарид - бъг!

Автор: plakia   
Дата:   14-07-06 20:24

О-о,не мога да ти помогна,sorry...Аз за друго-снимките ти!Все се чудя,разглеждайки любимите ми от тях,защо си нямат име.Аз си ги кръщавам,обаче ми е интересно да чуя теб,нали ти си автора,няма как да не ти се "набива",при това натрапчиво,някаква словестна асоциация!?А? [smilie11]

Автор: J0R0   
Дата:   14-07-06 20:26

Май е оправено вече
Прабвайте пак

Дата:   14-07-06 20:39

Да,оправено е[smilie24]
plakia,давам им имена,ама когато изплуват сами.А,то не винаги става.Все пак имам доста и опира до изчерпване.Пък и някои работи по-добре говорят без заглавие-всеки сам да прави асоциации.

Автор: miton   
Дата:   14-07-06 20:42

вече тръгна, нещо се беше закеркенечил сървара...[shtrak]

Автор: plakia   
Дата:   15-07-06 00:07

doktora,така е,някои намат нужда от "етикетче",име направо би ги обидило,но аз все пак си мисля,че който има очи и сърце,щте види,но и твоето усещане в думи е хубаво да се подчертае.Много интересни "разминавания" се полуават така понякога[smilie3],провокиращо е!

Публикацията е редактирана (15-07-06 00:08)

първа  назад  1     всички  напред  последна