Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кажете ми къде?!?
Автор: rally33   
Дата:   02-07-06 15:23

Здравейте, искам да попитам къде мога да отида и да си платя някаде или на някой, без значение дали е персонално или групово за да науча повече за фотографията (часни уроци или нещо такова)? Не съм доволен от досегашните си познания и ми се иска да започна да се зсанимавам с фотография на професионално ниво, имам даже и насока, но имам нужда от Master :) Очаквам вашите съвети и ви благодаря предварително!!

Отговори на това съобщение
 Re: Кажете ми къде?!?
Автор: yan   
Дата:   02-07-06 19:19

трудна работа!

Автор: krada   
Дата:   02-07-06 19:23

hmm u BG opredeleno trudno. Probwai Aleksandrov (ako taka mu beshe imeto) waw tfa uchlishteto okolo iujnia park za fotografiata i texnika (awe i to taka ne se kazwashe [smilie5]), a inache za natfiz ili nbu moje da pomislish ma nz dali ima faida. Ne gi znam kolko or prepodawatelite tam za dobri fotografi i kolko sa rushwetlii.

Автор: Cristinel   
Дата:   02-07-06 19:39

Ами тук във форума имаше линк ли тема ли за такива уроци в София, провежда ги П. Абаджиев....

Питай Бони!

Автор: PolarBear   
Дата:   02-07-06 20:19

Следи темите във форума. Почти всеки месец има обяви за курсове.

Дата:   02-07-06 23:51

Ами мерси, то не е нужно даже да е преподавател от класа, може даже да е някой,който се е интересувал достатъчно много и не снима от вчера. Нямам претенции, смисал аз съм съвсем зле, имам някои попадения (част от които могат да се видят в профила ми) но аз най малкото незнам основни правила в фотографията, просто имам мерак и си взех едно "OPTIO S30" и се започна голямото щракане!!! Та мисълта ми е ако има някой който може поне елементарни неша да ме светне и има малко свободно време с/у некво заплащане да ми покаже някои неща! на rally33@abv.bg може да ми пишете ако някой прояви интерес!!!

Автор: El_Fuego   
Дата:   03-07-06 09:05

rally33, хвърли едно око тук.

https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif

Автор: MauMyHaTa   
Дата:   03-07-06 09:21

Бе добре си за начинаещ ама още ти трябва за да се вманиачиш [smilie18] [smilie18] [smilie18] Ще те срещне циганка, и ще ти каже че трябва да дадеш 50 лева на някого, няма да уточни на кого, но непрененно ще ти ги поиска [smilie18] [smilie18] Аз ти препоръчвам Едно издание на Нешанал Географик "Тайните на Фотографията" [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smile] [smile] [smilie21]

Дата:   03-07-06 20:15

не съм се сещал за това, незнам дали тези неща могат да се научат така!!! Е, нищо не ми пречи да пробвам!

Автор: zoomaniak   
Дата:   03-07-06 20:30

rally33

Ела с нас да снимаш из София...на терен и с добри другари ще научиш много повече - начални неща. Другото е вече лично твое творчество [smilie7]

Автор: martinv   
Дата:   03-07-06 21:42

zoomaniak написа:

> rally33
>
> Ела с нас да снимаш из София...на терен и с добри другари ще
> научиш много повече - начални неща. Другото е вече лично твое
> творчество [smilie7]
зоо искам и аз :) може ли :)вие колко често се събирате да снимате

иначе за автора на темата като за начало чети ...научи основните неща щото малко хора ще се наемат да ти обясняват абв-то на фотографията ...[shtrak]

Дата:   03-07-06 21:53

ОК, а когато четеш и неможеш да вденеш, нали трябва некой да те светне?!? Инъче въпросното нещо си остава табу :) Да, съгласен съм и май утре ще се поразходя по славейков!

Автор: zoomaniak   
Дата:   03-07-06 22:10

martinv

Ние сме само двама. Но не за пръв път заедно с други хора излизаме да снимаме; беседваме и т н...за началните стъпки във фотографията...

Жалко е, че повечето ни приятели ползват дигита и искат с тях да напреднат...говоря за сапунерки...а като ги посъветвам да опитат с филм и т н...аналогов апарат мрънкат и казват, че им е трудно и т н....

Пиши ми на пощата ще се разбереме...[smilie3] [smilie7]

Автор: hostage   
Дата:   03-07-06 22:25

това е мястото! [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна