Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде да принтна читави А3?
Автор: borissov   
Дата:   19-08-04 09:07

Тия дни ще трябва да принтна 20-25 кадъра на А3, някой има ли идея къде могат да ми го направят с добро качество, без да ми съдерат кожицата? Ако правят и отстъпки за по-големи количества, може и до 40-50 да се стигне.
Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Къде да принтна читави А3?
Автор: asahi   
Дата:   19-08-04 09:39

В Кодака на Славейков, в бившата Коника на Мария Луиза 36 (чичо не знам кой си беше). Направи си една цветна скала с преливащи цветове, не забравяй да сложиш 20% сиви полета по крайщата. Пусни и една преливка от черно до бяло. Като ти изпринтират това нещо и не забележиш отклонения както в цветовете, така и разлики в сивото в по крайщата и средата. Ако всичко ти е наред говори за цени и печатай. Иначе рискуваш да получиш разочаровка. Ако те устройва да ги печаташ в CMYK на значително по-ниски цени ми драсни на мейла.

Автор: karol   
Дата:   19-08-04 09:41

Ako ne darjish na photo hartia,moga da ti predloja da probvash na HP-digitalen printer.Mnogo zavisi za kakvo ti triabva,no stavat mnogo dobre.Mojesh da si izberesh i gramaja na hartiata i ot tova zavisi i zenata.Ako iskash shte ti dam adres i telefon kade da otidesh.

Автор: borissov   
Дата:   19-08-04 10:49

Благодарско!
Асахи: имаш ли някаква ориентировъчна идея за цените? А бтв май някой скоро се оплакваше от тоя Кодак на Славейков...
Идеалното би било да мога да стоя при тях като ги принтват и снимка по снимка да гледам дали ме устройва...Дали има такъв вариант?

Карол: Хм, ми за изложба са и евентуално, ама много евентуално за продан, така че бих предпочел фотохартия :-)

Автор: djidji   
Дата:   19-08-04 10:53

аз ще му кажа на чичо ви Венчо, че му викате на Кониката "бивша" и ще видите вие тогава :-))

Автор: asahi   
Дата:   19-08-04 14:12

Борисов, имам идея за цените. А хората винаги се оплакват. Драсни ми мейл да не занимаваме форума с частни дела.

Джиджи, боли ме светломера за чичо ти.

Автор: karol   
Дата:   20-08-04 12:20

Ako stava vapros za golemi broiki si zaslujava da opitash,zashtoto naistina stava kachestveno.A zenata,spored men,e dosta dobra,mejdu 2-3lv.za 30/40sm razmer v zavisimost ot hartiata.Moiat ICQ nomer e 179608717-ako iskash informazia[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна