Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно MwSt.
Автор: JarJar_   
Дата:   17-06-06 03:26

Преди известно време, тук във Форума обсъждахме подобна тема, като и аз бях взел участие. И така дойде време да купувам подарък(човекът се намира в БГ) и го намерих на най-изгодна цена в Online-Shop(действието се развива в Германия). Въпросът ми е как мога да си взема MwSt от такъв Online-Shop.Значи по принцип съм запознат и съм взимал MwSt., но само от нормални магазини, в които ми се издава Refund Check или документ за Tax Free или просто някакъв документ за връщане на MwSt., който го подпечатвам на излизане от ЕС и после го връщам в съответният магазин и си прибирам парите. Проблемът е че такива Online-Shop не издават такъв документ. Темата я пускам, защото в предишни твми, някои хора се изказаха доста убедени, че можело без такъв документ, та ще съм благодарен(не само на думи), ако ми разяснят цялата процедура(по принцип предпочитам инфото да е от първа ръка).

Отговори на това съобщение
 Re: Относно MwSt.
Автор: JarJar_   
Дата:   19-06-06 02:57

Извинявам се че я дъмпвам темата, ама преди много разбирачи се бяха извъдили, та да може да видят темата, белким някой се изкаже.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна