Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony DSC-W70- впечатления???
Автор: gimbly   
Дата:   02-06-06 23:17

Имам намерение да си купя този апарат след месец, когато отида в америка, но за съжаление освен заводските характеристики не мога да намеря в никой сайт някаква информация от собственици на въпросния фотоапарат.Ще бъда много благодарен ако някой собственик може да ми даде инфо за впечатленията си, някакви снимки или пък ако някой може да даде линк към такива...Знам, че сигурно няма много места в БГ от където може да си го вземе човек, но някой все пак може да си е намерил и затова реших да питам.Искаше ми се по принцип да си взема P-200, но вече не се предлага по магазините в USA и затова се мъча да разбера по-добра или не е новата W серия...Благодаря предварително за информацият[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Sony DSC-W70- впечатления???
Автор: ukk   
Дата:   03-06-06 00:00

Имам W17 и съм много доволен, не съм видял по-добър в този клас до сега!
Единствено му куца това, че има много ограничени ръчни настройки, иначе е [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Enjoy,
UKK

Re: Sony DSC-W70- впечатления???
Автор: gimbly   
Дата:   03-06-06 13:15

Мерси за отговора, но все пак няма ли някой който да си го е купил.Днес ходих в технополис и видях, че вече са го заредили и се продава...(определено изглежда доста малък наживо-нещо като Olimpus Mju сериите)

първа  назад  1     всички  напред  последна